back to top

Dnevni horoskop za 01.02.2024.

spot_img

Ovan


Njegujte društveni život i prijateljstva, jer vam izlasci nude mogućnost novih poznanstava. Na poslu ćete dati sve od sebe i to će biti s odobravanjem dočekano od kolega. S obzirom na to da ćete biti zadovoljni sobom, moći ćete više pružiti na ljubavnom planu. Partnera ćete zavoditi kao na početku veze, a samci će nekoga upoznati.

Bik

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Malo toga ići će po planu, a budući da nećete imati osjećaj za vrijeme, mogli biste se ljudima obraćati u pogrešnom trenutku. Trošićete snagu na poslove koji će vam oduzimati mnogo energije. Ako se bavite kućnim radovima, pazite da ne napravite više štete nego koristi. Pozovite prijatelje da vam pomognu.

Blizanci

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Susreti sa simpatijom biće obojeni snažnom privlačnošću pa je moguća i nova ljubav. Bićete nezavisni i nezaustavljivo grabiti prema cilju. Kolege će vas pratiti pa će čak i manje motivisani pojedinci uz vas dobiti volju za rad. Mogući su neočekivani susreti s osobama koje niste dugo vidjeli, možda prijatelji ili rodbina.

Rak

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Privlačni ste drugima pa s lakoćom ostvarujete poznanstva. Ne dopustite da vas na putu uspjeha uspori ljubavni partner i ne sumnjajte u svoje mogućnosti i ambicije. Neki među vama mogli bi ostvariti pravo na nasljedstvo ili iz nekih drugih izvora dobiti novčani dobitak. Na ljubavnom planu stvari se razvijaju polako – ne očekujte previše.

Lav

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Krasiće vas pozitivna energija i želja da obaveze privedete kraju. Bilo da je u pitanju spremanje ručka, stana ili obaveze u gradu, sve ćete obaviti na vrijeme. Ljubavnu inicijativu prepustićete partneru, što će se pokazati odličnim potezom. Uložite dodatni napor ako zaista želite razumjeti prirodu problema koji muči vašeg prijatelja.

Djevica

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Često ćete mijenjati raspoloženje – na trenutak ćete biti razgovorljivi, a zatim se neočekivano povući u sebe. Bićete osjetljivi na tuđu kritiku, a i sami sebi ćete postavljati previsoke ciljeve. Objektivan uvid u situacije višestruko će vam koristiti. Tek kad realno procijenite okolnosti, postaće vam jasno u čemu griješite vi, a u čemu drugi.

Vaga

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Doživjećete ugodna iskustva prilikom izlazaka. Osjećaćete se privlačno i samouvjereno, što će vam olakšati kontakte sa suprotnim polom. Preduzetni ste i obavljate obaveze s lakoćom, u čemu vam pomaže i intuicija. Nova osoba ulazi u vaš život. Moguć je početak prijateljstva ili veze.

Škorpija

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Ne nervirajte se zbog situacija na koje ne možete uticati. Mnogi će razmišljati o novom poslu, ali za sada izbjegavajte upuštanje u veće promjene. Ostanite tamo gdje jeste i naročito danas nemojte donositi odluke. U ljubavnom životu pojaviće se dileme izazvane partnerovim ponašanjem. Ne skrivajte ništa od njega.

Strijelac

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Bićete veseli i pristupačni. Čak iako se nađete u neugodnoj situaciji, nećete dopustiti da vam to pokvari raspoloženje. Dan je odličan da riješite zaostale poslove, obavite neke obaveze u gradu ili se nađete s osobama koje niste dugo vidjeli. Ako ste uključeni u organizaciju neke proslave, bićete veoma kreativni.

Jarac

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Komunikacija s partnerom ili kolegama odvijaće se neometano. Rješavaćete novčana pitanja, otići u banku i dobiti priliku za povoljan kredit. Bićete prodorni i djelovati gotovo nagonski, što vam u poslu može donijeti nevolje, ali zato će vam u ljubavi naglo krenuti. Partneru ili simpatiji svidjeće se vaša spontanost i otvorenost.

Vodolija

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Čuvajte se nepromišljenih postupaka. Teže ćete podnositi emocionalno odricanje i krenuti u borbu za osvajanjem partnera, simpatije. Problemi neće biti nerješivi ni preveliki, ali će vas potpuno obuzeti. Imaćete potrebu da prigovorite drugima za svaku sitnicu, iako nećete prihvatati kritiku na svoj račun.

Ribe

dnevni horoskop za 01.02.2024.
Bićete izloženi stresu, a zbog pada koncentracije trebaće vam dvostruko više vremena za rutinske poslove. Zabrinuće vas poslovna zbivanja, odgovornost za porodicu i finansijska situacija. Nemojte sav teret preuzeti na sebe, podijelite svoje brige s ukućanima. U ime prijateljstva ili ljubavi, progutajte ponos.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima