back to top

Dnevni horoskop za 02.12.2023.

spot_img

Ovan


Vaše psihičke sposobnosti, mašta i intuicija će biti na veoma visokom nivou. Energija kojom ćete zračiti privući će mnoge ljude. Pazite samo da vas ne iscrpe. Oni će željeti da vi popravite njihovo raspoloženje. Vodite računa da ne bude obrnuto i da negativni ljudi ne oduzmu vašu pozitivnost.

Bik

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas ćete biti izazvani od nekog kolege koji vam se divi, ali vam pomalo i zavidi. Ovo će za vas biti veoma interesanto. Uskoro bi se moglo dogoditi da postanete sjajni prijatelji. U večernjim časovima će vaš mozak biti jako napet. Vodite računa da se ne posvađate s nekim i nađite način da se opustite.

Blizanci

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Vi ste po prirodi plemenita i saosjećajna osoba. Danas ćete vjerovatno biti preokupirani nekim svjetskim problemom, kao što je glad ili zagađenost okoline. Nemojte opterećivati druge ljude time. Pokušajte da shvatite da vi ne možete spasiti svijet i opustite se.

Rak

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas ćete biti opsjednuti ljubavnim životom. Nećete biti naročito realni pa povedite računa da ne napravite problem bez potrebe. Vaše umjetničke sposobnosti su veoma izražene pa ne bi bilo loše da svoje emocije usmjerite ka kreativnom radu i iskoristite ih na pozitivan način. Ovo je najbolje rješenje za vas.

Lav

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas se osjećate posebno emotivno i puni ste strasti pa ćete željeti da provedete ovaj dan sa osobom koja je bliska vašem srcu. Što se novca tiče, sve je u najboljem redu i tako će ostati i u budućnosti. Vaše psihičke snage i intuicija u popodnevnim časovima biće na visokom nivou. Slobodno se oslonite na njih.

Djevica

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas je povoljan dan da poboljšate stvari na ljubavnom planu. Ako ste sami, imate šanse da upoznate neku interesantnu osobu. Ako ste u vezi, vjerovatno ćete je podići na jedan novi, viši nivo. Što se tiče prijateljskih odnosa, vodite računa koliko su oni iskreni. Vi slijepo vjerujete, a moglo bi se dogoditi da neko drugi nije iskren toliko kao vi.

Vaga

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas je idealan dan za kreativne poduhvate. Vi imate jako puno ideja. Danas je pravo vrijeme da se odlučite na jednu i sprovedete je u djelo. U popodnevnim časovima očekuje vas nalet emocija pa nemojte donositi važne odluke, da se kasnije ne biste pokajali.

Škorpija

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Vaš šarm i vedrina danas će biti na vrhuncu. Bićete veoma atraktivni i nemojte se iznenaditi ukoliko vam čak i stranci budu poklanjali pažnju. Romantični filmovi i romani su pravi izbor za veče. Sami ili u društvu, zadovojite svoje potrebe i ugodite sebi.

Strijelac

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Današnji dan posvetite uljepšavanju svog doma. Ako ste imali na umu da krečite, pravite razmještaj ili veliko spremanje plakara, danas je pravo vrijeme za to. Poskidajte stare slike i zamijenite ih novim i svježim. U popodnevnim časovima očekujte da vam ljubav izjavi neko od koga to ne očekujete.

Jarac

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Očekujte danas razgovor sa nekim prijateljem koji će vam otvoriti oči po pitanju neke stvari oko koje ste u zabludi. Istina zna da zaboli. Nemojte se uvrijediti i svađati već razmislite dva puta da li je upravu. Ljubav zna da bude slijepa, a prijateljstvo treba da traje.

Vodolija

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas ćete dobiti neki novac. To može biti poklon, vraćeni dug, bonus ili nešto drugo čemu se ne nadate. Nemojte ovaj novac potrošiti na neke praktične stvari. Kupite sebi nešto što želite i opustite se. Vi ste uglavnom racionali. Danas je vrijeme da se konačno počastite i mislite samo na sebe.

Ribe

dnevni horoskop za 02.12.2023.
Danas ćete izgledati i osjećati se sjajno. Vaš šarm i društvenost će biti na visokom nivou i bićete omiljeni u društvu gdje god da se pojavite. Ako u večernjim časovima dobijete poziv za neki zanimljiv događaj, nemojte odbiti. Očekuje vas sjajan provod.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima