back to top

Dnevni horoskop za 05.12.2023.

spot_img

Ovan


Očekuje vas mnogo obaveza, ali psihofizička snaga biće vam velika pa ćete sve napore uspješno prebroditi. Smješkaćete se namrgođenim strankama ili izaći ususret šefovim zahtjevima koji neće biti mali. Isplanirajte društvene i rekreativne aktivnosti, jer vam treba zabave, a i vrijeme koje ćete posvetiti sebi.

Bik

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Mogli biste prilično novca potrošiti na školske potrepštine, dječiju odjeću ili neku tehničku spravu. Nije isključeno da ćete proslaviti prvu platu ili povišicu svog djeteta. Ako ste u novoj vezi ili u fazi udvaranja, nemojte glumiti i predstavljati se u lažnom svjetlu. Druga strana će brzo otkriti pravu istinu o vama.

Blizanci

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Uvjerljivim nastupom i rječitošću postići ćete dobre poslovne rezultate. Drugi će vam izlaziti ususret, a nadređeni će vas pohvaliti. Spretno ćete savladati probleme u bliskim odnosima i ponovno stvoriti veze koje su prekinute pa i one ljubavne. Tragaćete za odgovorima na neka lična, filozofska ili pitanja psihološke prirode.

Rak

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Nemojte očekivati prvi korak od osobe koju simpatišete. Ono što vas razdvaja razlog je koji mora riješiti druga strana, a ne vi. Strpite se. Učenje, prekovremeni rad ili briga o drugome mogli bi pojačati vaš osjećaj nesigurnosti i životne težine. Nemojte ukućane priviknuti da ste samo vi ona strana koja sav teret preuzima na sebe.

Lav

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Odlično ćete se snalaziti u međuljudskim kontaktima. Sa svakim ćete znati započeti razgovor i brzo otkrivati šta nekog od tema zanima. Nekima je na pomolu i nova ljubavna priča koja će započeti pogledima, a zatim i sve većom željom za susretom. Ukoliko vi ne budete pokrenuli inicijativu u zbližavanju, to će učiniti druga strana.

Djevica

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Bićete pomalo rastreseni i skloni previdjeti neke važne informacije. Fokusiranost na sebe neće se svidjeti vašim partnerima i kolegama. Nerado ćete komunicirati, odlaziti na teren ili službeni put, a upravo će to biti sastavni dio posla. Promijenite unutrašnje stavove kako biste promijenili vanjske okolnosti.

Vaga

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Moći ćete se pohvaliti zavidnom energijom i intuicijom. Odlično ćete djelovati u stresnim situacijama. I u ljubavi su mogući novi, srećni počeci, posebno ako ste upoznali nekog ko putuje ili nije iz vašeg grada. Nije isključeno da ćete zbog susreta sa simpatijom često pakovati kofere i putovati.

Škorpija

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Mnogo energije i vremena posvećivaćete ukućanima. Bićete opterećeni kućanskim poslovima ili brigom za nekog slabog zdravlja. Bilo da su na tapetu pitanja poslovne prirode ili aktivnosti vezane za kupoprodaju ili uređenje stana, vrata vam se otvaraju. Mogli biste ostvariti pravo na kredit ili dobiti novac koji vam duguju.

Strijelac

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Obavite poslove koji iziskuju odlazak na sud, u banku ili društvenu i državnu instituciju. Bićete spretni u razgovoru sa službenicima na šalterima i obaviti poslove vezane za dokumente i papirologiju. Ne osvrćite se na mišljenja drugih ljudi i nemojte dopustiti osobi suprotnog pola da previše zadire u vašu intimu.

Jarac

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Izvjestan je porast obaveza i radnih zadataka kojima ćete pristupati savjesnije. Gomila nezavršenih poslova neće vas obeshrabriti. Naprotiv, obavićete više nego ste planirali i biti zadovoljni sami sobom. Iako će vam partner zamjeriti zbog pretjerane poslovne zauzetosti, od njega ćete ipak dobiti dovoljno podrške i razumijevanja.

Vodolija

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Slobodni bi mogli ostvariti vezu kroz prijateljstvo ili posredstvom prijatelja, dok će zauzeti poboljšati odnose u kući i manje se nervirati zbog sitnica. Potrebe bračnog partnera ili djece biće veće nego inače, ali zauzvrat ćete dobijati njihovu zahvalnost i ljubav. Zbog navale kreativne energije, mogli biste se početi baviti novim hobijem.

Ribe

dnevni horoskop za 05.12.2023.
Bićete nestrpljivi i brzopleti. Partner će vam uputiti kritiku ili vas optužiti za nedostatak saosjećajnosti. I poslovni odnosi proći će kroz malu krizu. Shvatićete da se nešto mora promijeniti, ukoliko želite da nastavite saradnju. Ljubavni odnosi su u uzlaznoj putanji, iako ćete imati utisak da je partner previše pod uticajem svojih roditelja.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima