back to top

Dnevni horoskop za 28.12.2023.

spot_img

Ovan


Imate dobre poslovne ideje i nudite korisna rješenja, ali možda neko ne želi u potpunosti da se povinuje pred vašim zahtjevima. Suviše ste temperamentni da biste prećutali sve ono što mislite. Budite pažljiviji u susretu sa saradnicima koji podrivaju vaš poslovni status. Potrebni su vam bolji kriterijumi, pri izboru odgovarajuće osobe ili bliskog društva. Priuštite sebi bolji ljubavni tretman. Prijaće vam zabava u društvu prijatelja, opustite se.

Bik

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Ulažete ogromnu energiju u posao kojim se bavite, ali na kraju dobijate samo djelimične rezultate. Neko osporava vašu ulogu i ne želi da vas sasluša. Ipak, sačuvajte prisebnost duha i izbjegavajte novu raspravu. Obratite se bliskoj osobi za utjehu i emotivno razumijevanje koje primjećujete da vam nedostaje. Uvijek postoji neko ko ima dobru ideju i iskreno brine o vašem raspoloženju.

Blizanci

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Stalo vam je da svoje profesionalne sposobnosti potvrdite u različitim situacijama, ali nemate dobar uvid u sve aktuelne događaje na poslovnoj sceni. U odnosu sa saradnicima važno je da uspostavite nova poslovna mjerila i pravila ponašanja. Ukoliko osjećate emotivni nemir, ne treba da dovodite u pitanje nečije povjerenje ili naklonost. Ovo nije najbolji trenutak da donosite neke velike odluke.

Rak

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Vaš uspjeh može da se tumači na različite načine. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh usmjeravate ka zajedničkim ciljevima. Nemojte dozvoliti da se sukobljavate sa saradnicima zbog različitih poslovnih interesa. Djelujete raspoloženo za nove emotivne izazove ili za neku romantičnu zabavu, a partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Sve je sjajno, dok se dobro razumijete.

Lav

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Budite dovoljno promišljeni i hrabri kako biste pravilno riješili neke nove dileme. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije sa namjerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere i osobu koja ima bitan uticaj na vaše interese. Djelujete pomalo uznemireno zbog novih emotivnih dešavanja i čini vam se da neko ne ispunjava vaša očekivanja. Nemojte ignorisati partnerove želje.

Djevica

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Vaši poslovno-finansijski ciljevi se razlikuju u odnosu na zajedničke interese. Moguće je da to postaje tema o kojoj se priča u negativnom kontekstu. Ponekad je teško utvrditi pravila ponašanja ili ko prolazi kao pobjednik u poslovnom dijalogu. Nema razloga da se ponašate suviše euforično pred svojim partnerom, jer tako podstičete novu sumnju u zajedničke planove koje imate. Budite umjereniji.

Vaga

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Nečije riječi možda djeluju suviše intrigantno, ali na vama je da kontrolišete svoja osjećanja i da se distancirate u odnosu na događaje koji narušavaju vašu psiho-fizičku ravnotežu ili koncentraciju. Morate pažljivije birati pouzdane saradnike. Ponekad stvari posmatrate iz “ružičaste perspektive”, što donosi novu zabludu u procjeni situacije. Ipak, emotivni problemi se neće rješavati sami po sebi.

Škorpija

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak već više kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Preuzmite ličnu odgovornost samo za posao koji držite pod svojom kontrolom. Povremeno djelujete uznemireno ili nesigurno, ali za razliku od vas partner tačno zna šta želi ili osjeća. Neko vam ne dozvoljava promjenu u zajedničkim planovima.

Strijelac

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Novi poslovni susreti ispunjavaju vaša očekivanja i ostavljaju dovoljno prostora za zanimljive kontakte, koji mogu da unaprijede vašu poziciju. Novi uspjeh djeluje kao veliki podsticaj u daljoj saradnji, ali i na pozitivan rasplet događaja u privatnom životu. Važno je da se prepustite emotivnoj inspiraciji i da ispunite nečija očekivanja. Uživajte u zajedničkoj sreći koju osjećate uz blisku osobu.

Jarac

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Nema potrebe da dajete zvanična obećanja, naročito ako vas neko uporno nagovara da prekoračite svoja poslovna ili saradnička ovlaštenja. Obaratite pažnju na nove informacije ili na potpisivanje dokumenata. U emotivnom smislu bolje je da zadržite ono što imate, nego da se osvrćete u pravcu osobe koja djeluje suviše provokativno po pitanju vaših standarda. Dobićete ono što zaslužujete.

Vodolija

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Nesporazumi, koji vas prate u društvu saradnika, uglavnom se svode na pravilnu procjenu poslovnih prioriteta. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju, koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskom osobom pa možda na kraju ne dobijate koliko i zaslužujete. Obratite pažnju na neke porodične probleme.

Ribe

dnevni horoskop za 28.12.2023.
Pažljivije analizirajte nečiju priču i biće vam jasnije neke poslovne dileme sa kojima se suočavate. Obratite pažnju na nove informacije i prihvatite zanimljivu ideju koja ukazuje na potencijalni dobitak. Potrebno je da stvorite bolje uslove za svoju porodicu ili za one koji su vam dragi. Bliski susret sa jednom osobom postaje neizbježan i predstavlja dobar povod za interesantnu zabavu.

Autor: minimagazin.info

www.minimagazin.info

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima