back to top

Huawei FreeBuds 6i sada dostupne po cijeni od 99 eura

spot_img

– Advertisement –

Huawei s ponosom predstavlja FreeBuds 6i, najnovije dodatke svojoj i-seriji slušalica. Ove vrhunske slušalice pružaju izuzetan kvalitet zvuka, dugotrajnu bateriju i pametno aktivno poništavanje buke.

Sa ovim karakteristikama, FreeBuds 6i slušalice predstavljaju vrhunac ponude na tržištu u svojoj cjenovnoj kategoriji od 100 eura te su idealan izbor za sve koji traže vrhunski zvuk, udobnost i funkcionalnost po povoljnoj cijeni.

Huawei FreeBuds 6i su modernog dizajna, dostupne u nekoliko boja – bijeloj, ljubičastoj i crnoj.

One omogućavaju korisnicima da se urone u zvučni svijet gdje glazbeni stil susreće stvarnost, gdje je svaki ritam kristalno jasan, a smetnje zvuka nestaju bez napora.

Nastavljajući uspjeh svojih prethodnika, nove FreeBuds 6i slušalice dolaze sa najboljom Huawei tehnologijom za poništavanje buke do sada – Intelligent Dynamic ANC 3.0.

Nova Intelligent Dynamic ANC 3.0 tehnologija omogućava FreeBuds 6i slušalicama precizno poništavanje buke prilagođeno različitim scenarijima, generiše parametre poništavanja buke kroz izgradnju ANC modela u realnom vremenu, sa algoritmom posebno obučenim i podešenim za čak 34 scenarija.

Sa novim Intelligent ANC 3.0 sistemom, Huawei FreeBuds 6i oduševljavaju sa pet glavnih hardverskih nadogradnji na nivou sistema za poništavanje vanjskih zvukova koje unapređuju audio performanse.

Nadogradnje za pasivno poništavanje buke (PNC) uključuju komoru za filtriranje buke i potpuno nove nastavke za uši, dok unaprijeđeni sistem za aktivno poništavanje buke (ANC) dolazi sa modelom sa 3 mikrofona, 2,4 puta većom računarskom snagom i 11 mm Quad-magnet Dynamic Driver.

Sistem za filtriranje buke predstavlja vrhunsku tehnologiju svih pet glavnih hardverskih nadogradnji na nivou sistema i bazira se na Helmholtz principu rezonancije.

Fokusiran je na srednje do visokofrekventne zvukove (1 kHz do 3 kHz), posebno efikasan na 2-3 kHz i smanjuje pozadinske zvukove.

Novi nastavci za uši su napravljeni od mekanog silikona koji je ugodan za kožu i poboljšavaju izolaciju od buke, dolaze u tri veličine sa 75% debljim vrhom i 25% debljim nastavkom za uši radi stabilnijeg prianjanja.

U bučnom okruženju poput kafića, FreeBuds 6i slušalice znatno smanjuju zvuk pozadinskog brujanja, a tijekom putovanja poput leta, napredne funkcije poništavanja buke rade na filtriranju niskofrekventne buke, omogućavajući bezbrižno iskustvo u zraku.

Čak i dok putujete metro podzemnom željeznicom, ove slušalice pružaju tišu i ugodniju vožnju jer dinamički prilagođavaju zvuke okoline, omogućavajući neometano uživanje u omiljenoj muzici.

FreeBuds 6i mogu istovremeno biti povezane sa dva uređaja putem Bluetootha, omogućavajući jednostavno prebacivanje zvuka bez ponovnog spajanja i odspajanja. Na taj način se može lako prebacivati zvuk čak i između iOS i Android uređaja bez problema.

Izvanredna integracija vrhunskog kvaliteta zvuka sa dugotrajnom baterijom je karakteristika FreeBuds 6i slušalica.

Sa 11 mm ultramagnetskim bas drajverom, ove slušalice pružaju dubok bas koji je 50% jači do 14Hz, podržan LDAC HD audio kodekom i Hi-Res Audio Wireless certifikatom za kristalnu jasnoću zvuka.

Huawei FreeBuds 6i slušalice su dostupne na tržištu po cijeni od 99 EUR, u tri moderne boje – crnoj, bijeloj i ljubičastoj. Više informacija potražite na službenoj stranici Huaweija.

Pametni sat HUAWEI WATCH GT 4 od 41mm u zelenoj boji dostupan je na lokalnom tržištu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 279 eura, dok je cijena ITPortal.ba )

Izvor: ( itportal.ba / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima