KĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA FOTOGRAFIJE NOVCA POLUSESTRE: PA KAŽU MOTIV LJUBAVNI PROBLEMI

spot_img

kćerka ubijenog saše objavila fotografije novca polusestre: pa kažu motiv ljubavni problemi

Na fotografijama se mogu vidjeti novčanice u eurima i markama, a Tamara je ispod njih navela da sumnja da je motiv ovog jezivog zločina ljubavna veza njene maćehe, kako se ranije pisalo.

  • Pa kažu motiv ljubavni problemi… Sliku objavila kćerka osumnjičene – napisala je Tamara.
kćerka ubijenog saše objavila fotografije novca polusestre: pa kažu motiv ljubavni problemi
KĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA FOTOGRAFIJE NOVCA POLUSESTRE: PA KAŽU MOTIV LJUBAVNI PROBLEMI

Podsjetimo, Saša je pronađen mrtav 30. januara u šumi kraj izletišta Preslice pokraj Doboja, vezanih ruku i nogu, sa brojnim ubodnim ranama po tijelu. Sumnja se da je već neko vrijeme bio na meti supruge i kćerke (14) te da su ga trovale lijekovima.

Dan prije nego što je ubijen kćerka (14) mu je, kako se sumnja, u dogovoru sa Andreom i Draženom, izdrobila tablete u limunadu. Kada je Saša omamljen zaspao, pozvala je majku i Dražena da ih o tome obavijesti, ostavljajući otključana vrata kuće, kako bi mogli nesmetano da uđu.

Oni su po dolasku, kako se sumnja, djevojčici rekli da ode u dnevnu sobu i zatvori vrata. Omamljenog Sašu su u spavaćoj sobi pretukli do krvi, vezali mu kanapom ruke i noge, a lice su mu oblijepili sivom selotejp trakom. Potom su ga ubacili u automobil i odvezli u šumu, gdje je dobio četiri uboda oštrim predmetom u predjelu stomaka. U šumi je ostavljen da umre… Nedugo nakon što je tijelo pronađeno, policija je uspjela da locira Dražena i uhapsi ga, a potom je u Banjoj Luci uhvaćena i Andrea. Dan nakon ubistva privedena je i maloljetna kćerka. Svima je određen pritvor.

(Telegraf)

The post KĆERKA UBIJENOG SAŠE OBJAVILA FOTOGRAFIJE NOVCA POLUSESTRE: PA KAŽU MOTIV LJUBAVNI PROBLEMI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima