Pjevačica brutalno odgovorila Emi Radujko: “Bila si moj fan i željela sve ono što sam ja”

spot_img

Pjevačica Teodora Džehverović žestoko je dogovorila na izjavu mlađe koleginice Eme Radujko, koja ju je gostujući u jednom podkastu potkačila.

Naime, mnogi su se iznenadili što je Ema burno reagovala na pitanje o poređenju s Džehvom, te nije krila da joj je toga “preko glave”, jer je ona prirodna, za razliku od Teodore “koja je imala neke estetske zahvate”, a takođe istakla je da ona, za razliku od nje, nije morala da krči svoj estradni put u muzičkom takmičenju i rijaliti programu.

Tim povodom se oglasila Pjevačica brutalno odgovorila Emi Radujko “Bila si moj fan i željela sve ono što sam ja”, koja nije krila da onakav javni istup Eme Radujko nije očekivala.

– Ja sam se iskreno iznenadila kada sam vidjela njen intervju, jer možda Ema nije htjela ništa loše da kaže niti to misli, ali je ružno ispalo i tu moram biti iskrena. Zaista sam joj pružila svu podršku i zbog toga sam očekivala da će o meni svuda pričati samo onako kako zaslužujem, bez spominjanja nekih estetskih zahvata niti mog puta za koji mislim da je bio izuzetno trnovit, ali ispravan – počinje priču Teodora.

Ona je potvrdila priču menadžerke Sandre da je upravo ona kumovala njihovom upoznavanju, pa samim tim i saradnji, prenosi Telegraf.

– Ja sam je bez imalo sujete pozvala da bude u mom spotu, kada je i upoznala Sandru (menadžerku), a čula sam za nju tako što su mi ljudi pokazivali djevojčicu koja se slika kao ja, oblači kao ja, igra kao ja i meni je to zaista bilo izuzetno simpatično tada. Nema potrebe da na pitanje “da li mene imitira” spominje stvari koje su potpuno nebitne, već treba da bude iskrena da je prije svega ovoga ona bila zaista moj fan i željela sve ono što sam ja ostvarila, isključivo svojim radom i trudom – jasna je Teodora, koja Emi, poslije svega, ništa loše ne želi.

– Ja joj od srca želim sve najbolje u životu, jer ja ni najvećem neprijatelju ne želim loše, a kamoli nekome ko je od mog jako bliskog saradnika i prijatelja Sandre dobila šansu – poručila je Teodora Džehverović za Pink.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima