TUŽAN DAN ZA BH. GRAD: NAKON ALMIRA NAPUSTILA NAS JE I NJEGOVA SUPRUGA DŽUMA

spot_img

tužan dan za bh. grad: nakon almira napustila nas je i njegova supruga džuma

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prošle sedmice na magistralnom putu M-17 u mjestu Zenički put kod Žepča na licu mjesta smrtno je stradao Zeničanin Almir Ibrahimagić, dok nažalost danas u Kantonalnoj bolnici Zenica životnu bitku izgubila i njegova supruga Džuma Ibrahimagić, javlja lokalni medij 072info.

Porodica, poznanici, prijatelji i svi oni koji su na bilo koji način poznavali ovu porodicu ostali su u velikom šoku kada su čuli za ovu tragičnu vijest.

Almir i njegova supruga Džuma prodavali su stvari iz Njemačke preko interneta, a njihovi kupci su uvijek voljeli gledati live streamove i predstavljanje robe za prodaju.

Na društvenim mrežama prijatelji, poznanici i rodbina oplakuju živote bračnog para Ibrahimagić.

“Zar je moguće, subhanAllah. Molim Gospodara da se smiluje vašim roditeljima, da im oprosti grijehe, da ih Svojom milošću uvede u Džennet, a vama djeco da Uzvišeni da puno sabura, u ovim preteškim trenutcima, snage i da vas učvrsti na pravom putu. Amin Ya Rabbi”, “Tako sam tužna kada sam ovo pročitala. Da Vam dragi Allah podari snage i sabura, mami i babi da dragi Allah podari lijepi Džennet. Kako su to bili fini, pošteni ljudi dobre duše – samo su neki od komentara na stranici Njemačka roba na kojoj je porodica Ibrahimagić prodavala stvari.

Dženaza namaz klanjana je jučer preminulom Almiru Ibrahimagiću, dok će termin dženaze za Džumu Ibrahimagić biti naknadno poznat.

(E.F. / 072info)

The post TUŽAN DAN ZA BH. GRAD: NAKON ALMIRA NAPUSTILA NAS JE I NJEGOVA SUPRUGA DŽUMA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima