back to top

Garmin želi konkurirati Apple Watch modelima

spot_img

Ako se kolebate između nabave Apple Watch Series 9, koji će uskoro biti dostupan u trgovinama diljem svijeta, ili čekanja da vidite što donosi Garminov najnoviji Android i iOS kompatibilan inteligentni sat, možda je mudro pričekati i istražiti Garminov novi model Vivoactive 5 koji se očekuje da će svjetlo dana ugledati danas. Ovaj timing je savršen za razmišljanje o svojoj kupnji Serije 9, posebice ako želite elegantan, svestran i moćan sat koji može pružiti izvanrednu autonomiju između punjenja.

iPhone 16 donosit će periskop s tetraprizmom – istina ili mit?

Prema vjerodostojnim unutarnjim informacijama koje je prikupio i podijelio Dealabs u Francuskoj, ovaj novi Garminov model će moći zadržati svjetlo upaljeno do čak 11 dana s jednim punjenjem u “načinu rada pametnog sata”. Ovo je značajno unapređenje u odnosu na postojeći Vivoactive 4 koji obećava maksimalno 8 dana autonomije. Posebno je impresivno što će novo izdanje Vivoactive 5 unaprijediti svoj prethodnik, koristeći najnoviju AMOLED tehnologiju za ekran, dok će zadržati iznimnu trajnost baterije.

S obzirom na sve ove karakteristike, Garmin Vivoactive 5 ima potencijal da nadmaši svoje konkurente, uključujući i popularne modele Apple Watcha i Samsunga.

Apple aktualna softverska rješenja (iOS 17, iPadOS 17, watchOS 10, tvOS 10) na koje modele dolaze?

Očekuje se da će ovaj pametni sat imati AMOLED zaslon osjetljiv na dodir dijagonale 1,2 inča i rezolucije 390 x 390 piksela. Osim toga, Garmin Vivoactive 5 će zadržati niz korisnih značajki koje su već prisutne u modelima poput Venu 3 i Venu 3S, uključujući personalizirano praćenje spavanja, otkrivanje drijemanja, analizu otkucaja srca, meditacijske vježbe, podršku za invalide i jutarnje izvješće.

Samsung Galaxy S24 Ultra – detalji vrhunske zoom kamere

Unatoč nekim odsutnim značajkama poput EKG tehnologije ili senzora tjelesne temperature, Garmin Vivoactive 5 nudi svestrane mogućnosti praćenja zdravlja i kondicije po pristupačnoj cijeni. Očekuje se da će zadržati cjenovnu razinu svog prethodnika, što sugerira da će koštati oko 350 dolara u SAD-u. U ponudi će biti četiri modela s različitim kombinacijama boja i materijala okvira te silikonskim naramenicama.

2 3

Vidi još i…


tekst1naslovna

Iako još nema procurjelih slika ovog uređaja, detaljno opisane specifikacije sugeriraju da će Garmin Vivoactive 5 biti dostojan konkurent na tržištu pametnih satova. Uskoro ćemo imati priliku vidjeti ga uživo i doživjeti sve njegove prednosti. Stoga, ako ste u potrazi za iznimno funkcionalnim i pouzdanim pametnim satom, možda vrijedi pričekati i istražiti mogućnosti koje donosi Garmin Vivoactive 5 prije nego donesete odluku o svojoj sljedećoj pametnoj “narukvici”.

Samsungovi ambiciozni planovi za telefoto kamere od 200 MP: hoće li postati novi standard?

Naravno kada Garmin Vivoactive 5 bude predstavljen, svakako ćemo ponovno pisati o ovome pametnom satu. A nadasve će zanimljivo biti za vidjeti hoće li zaista ovim satom Garmin može “zasjeniti” prodaju Apple Watch 9 modela pametnog sata?

3 2

Apple Watch Ultra 2 nećemo spominjati jer on pripada drugoj tržišnoj kategoriji. Naravno Garminu će ovo biti još jedan u nizu satova ali posebnost je upravo u tome što s njime želi konkurirati tvrtki Apple i njihovim Watch modelima, hoće li u tome uspijte, naravno ostaje za vidjeti.

itportal.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima