back to top

Kako preuzeti video sa YouTube-a u 5 koraka (provereno)

spot_img

Najbolji načini skidanja video klipova sa YouTube besplatno

Svaki dan se na YouTube postavi mnoštvo zanimljivih video snimaka, a najbolje od svega je što ih možete preuzeti potpuno besplatno.

Sigurno želite skinuti neke video klipove kako biste ih gledali kad god poželite. Za to je potrebno samo skinuti video sa YouTube i sačuvati ga na svom uređaju. Jednom preuzet, video sa YouTube možete gledati i offline, koliko god puta želite. Bilo da su to omiljene pesme, tutorijali, smešni klipovi – preuzeti video možete gledati bilo kad i bilo gde, bez obzira na dostupnost interneta.

Postoji nekoliko jednostavnih načina za preuzimanje video sadržaja sa YouTube. Brzinski način je direktno preuzimanje putem YouTube aplikacije, ali za to je obično potrebno plaćeno članstvo. Srećom, postoje i drugi servisi poput Y2Mate, YtMp3, SaveFrom.net i Keepvid koji omogućavaju brzo i jednostavno preuzimanje video zapisa sa YouTube.

Koraci za preuzimanje video sadržaja sa YouTube

Evo nekoliko jednostavnih uputstava za preuzimanje video klipova sa YouTube:

  • Y2Mate: kopirajte link videa, otvorite sajt Y2Mate, nalepite link, odaberite format i kliknite na download.
  • YtMp3: kopirajte link videa, otvorite sajt YtMp3, nalepite link, odaberite format i kliknite na convert i download.
  • SaveFrom.net: dodajte “ss” u URL adresi YouTube videa, preuzmite video sačuvan na sajtu SaveFrom.net.
  • Keepvid: kopirajte URL videa, otvorite sajt Keepvid, nalepite link, odaberite format i kliknite na download video.

Skidanje video sadržaja sa YouTube je jednostavno i može se obaviti brzo uz pomoć ovih servisa. Nadamo se da će vam ovi korisni savjeti pomoći da uživate u omiljenim klipovima kad god poželite.

Savjeti i upozorenja

Prilikom preuzimanja video zapisa sa YouTube, važno je poštovati autorska prava i koristiti pouzdane servise kako biste izbjegli sigurnosne probleme. Također, kvalitet video zapisa i brzina preuzimanja mogu varirati između različitih servisa, pa je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Izvor: ( www.itrevolucija.com / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima