Najbolji telefoni do 150 evra

spot_img

Recenzije koje će vam pomoći u odluci prilikom kupovine mobilnog telefona

Poštovani čitaoci za vas istražujemo koji su to najbolji telefoni do 150 evra. Budući da nije svačija kupovna moć ista, ali je potražnja za mobilnim uređajima svakako u porastu, pripremili smo članak koji će vam pomoći u odluci prilikom kupovine mobilnog telefona.

Nadamo se da ćete biti zadovoljni ovom top listom mobilnih uređaja koje smo za vas izdvojili, a koji su definitivno najbolji u svojoj klasi. Naravno, najbolje smo ostavili za kraj pa vam preporučujemo da pažljivo pročitate ceo tekst.

Najbolji telefoni do 150 evra

ovo su najbolji telefoni do 150 evra
Najbolji telefoni do 150 evra

Recenzija za Xiaomi Redmi 9 4GB, 64GB

Ovaj telefon poseduje bateriju od 5020mAh, što mu je jedna od glavnih prednosti. Takođe ima RAM 4GB, i internu memoriju od 64GB, što je sasvim dovoljno za prosečnog korisnika.

Može da se pohvali sa četiri kamere i to od 13Mpx, 8Mpx, 8Mpx i 5Mpx. Procesor mu je takođe jedan od boljih aduta kojima kojima može da se istakne od konkurencije, 8 total cores, MAX 2GHz.

Jeftini telefon Vivo Y20s

Ovaj telefon ima sjajnih 5000mAh energetske moći. Takođe ono što ga je kvalifikovalo da se nađe na našoj top listi jeste i činjenica da ima 128GB interne, i 4GB RAM memorije.

Međutim ima samo tri kamere i to od 13Mpx, 8Mpx i 2Mpx, dok mu procesor radi na 8 total cores, MAX 1.8GHz.

Recenzija za pametni telefon Cubot X20 Pro

Model pametnog telefona koji ima bateriju od 4000mAh , međutim zato mu je prednost RAM memorija 6GB i interna od 128GB, a podržava i eksternu memorijsku karticu do 256GB.

Za solidne fotografije zadužene su tri kamere i to od 12Mpx, 8Mpx i 13Mpx u FullHd rezoluciji. Procesor radi na sasvim solidnih 8 total cores, MAX 2GHz, što bi trebalo da obezbedi savršen rad uređaja.

Samsung Galaxy M12 4GB, 64GB RECENZIJA

Samsung je poznata kompanija koja nas uvek oduševljava svojim proizvodima, pa je tako bilo i ovoga puta. Ovaj uređaj ima bateriju od 5000mAh, što je sasvim zadovoljavajuće za potrebe prosečnog korisnika.

Interna memorija od 64GB i RAM 4GB, podržaće različite fajlove, fotografije i video materijale. Naravno, samsung se potrudio i ovog puta, pa tako ovaj telefon ima četiri kamere i to 48Mpx, 5Mpx, 8Mpx i 2Mpx.

Procesor mu radi na 8 total cores, MAX 2GHz, što je sasvim solidno za pametni telefon u ovoj klasi.

Pogledajte i najbolji mobilni telefoni do 200 evra.

Kineski pametni Huawei Y6s (2019)

Industrija kineskih mobilnih telefona dobija sve veću pažnju na Evropskom tržištu, a to nikako nije slučajno. Veoma kvalitetna izrada i moćne performanse ovog modela zaslužile su mesto na našoj top listi.

Ovaj telefon ima bateriju od 3020mAh, 3GB RAM i 32GB interne memorije. Naravno tu su i dve kamere i to od 13Mpx i 8Mpx koje snimaju u FullHd rezoluciji. Procesor radi na 8 total cores, MAX 2.3GHz, što je za svaku pohvalu budući da se ovaj uređaj nalazi u nižem cenovnom rangu.


Cubot Max 3 Recenzije pametnog telefona

Ovaj telefon je definitivno zaslužio našu pažnju i nadamo se da će zavredeti i vašu. Budući da ima bateriju od 5000mAh, momentalno se ističe od konkurencije.

RAM memorija od 4GB i interna od 64GB, svakako su detalji kojima može da se pohvali, međitim ovaj model podržava i eksternu memorijsku karticu do 256GB memorije.

Procesor od 8 total cores, MAX 2GHz, obezbediće siguran i pouzdan rad telefona, a za dobru fotografiju su zadužene tri kamere i to od 48Mpx, 16Mpx i 5Mpx.

Samsung Galaxy A02s 4GB, 64GB, Dual SIM RECENZIJA

Telefon koji će odgovoriti na skoro sve zahteve korisnika, budući da mu je baterija 5000mAh to ga odmah izdvaja od konkurencije. Kada govorimo od memoriji onda treba reći da ovaj uređaj ima RAM 4GB i internu memoriju od 64GB.

Takođe dobru fotografiju možete snimiti preko tri kamere koje poseduje ovaj uređaj i to od 13Mpx, 5Mpx i 2Mpx. Takođe, poseduje odličan procesor koji radi na 8 total cores, MAX 1.8GHz.

Recenzija Apple iPhone 6

Odmah na početku treba reći da ovaj model ima bateriju od 1810mAh. Ram memoriju od 1GB i internu od samo 16GB. Takođe, poseduje dve kamere od 8Mpx i 1.2Mpx. Procesor mu radi na 2 total cores, MAX 1.4GHz i koristi operativni sistem iOS 8.

ODLIČAN Xiaomi Redmi 9i 128GB

Sa baterijom od 5000mAh ovaj model pametnog telefona se definitivno ističe od konkurencije. Takođe mu ni memorije ne manjka, pa tako on ima RAM4GB i internu memoriju od 128GB.

Međutim ima samo dve kamere i to od 13Mpx i 5Mpx, što nikako ne umanjuje kvalitet fotografije koje ovaj model telefona može snimiti. Procesor mu radi na 8 total cores, MAX 2GHz, što je veoma ohrabrujuća činjenica koja donosi poverenje potrošača.

Za kraj sto ostavili najbolji Xiaomi Redmi 9 Power

Šaomi pametni uređaji su se već uveliko probili na Evropskom tržištu, ali ono što ovaj model izdvaja od drugih jeste najbrži procesor koji nudi u ovoj klasi, a to je 8 total cores, MAX 2GHz.

Takođe, može se pohvaliti i baterijom od 6000mAh, što znači da ćete zaboraviti kako vam izgleda punjač telefona. RAM memorija od 4GB i interna od 64GB, obezbediće dovoljno prostora za skladištenje fotografija i video materijala.

Ovaj model teleofna poseduje čak četiri kamere i to od 48Mpx, 8Mpx, 8Mpx i 2Mpx, što je sasvim zadovoljavajuće za odličan snimak ili fotografiju.

Zaključak recenzija top liste najboljih mobilnih telefona do 150 evra

Ono što se nekako po automatizmu nameće kao zaklučak ovog članka jeste činjenica, da za malo novca možete kupiti odličan pametni telefon. Performanse, dizajn i ostale karakteristike koje smo naveli, definitivno služe u prilog tome da ćete lakše doneti odluku prilikom odabira svog pametnog uređaja.

Sada pred sobom imate sve argumente koji su klučni pri odabiru vašeg novog ljubimca koji će da odgovori na sve zahteve koje budete imali. Da li vam je važno da pametni telefon ima duže trajanje baterije? Ili možda treba da zadovolji vaše potrebe kada su u pitanju fotografije?

Mi smo se potrudili da izdvojimo najvažnije karakteristike koje odlikuju jedan kvalitetan pametni uređaj, a prilagodljiv je skoro svakom kućnom budžetu, pa se nadamo da vam je ovaj tekst bio koristan i da će vam pomoći pri vašoj odluci prilikom kupovine.

najbolji telefoni do 150 evra
Najbolji telefoni do 150 evra

Peporučujemo i ovo:

www.itrevolucija.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima