POGLEDAJTE O KOME SE RADI

spot_img

Ivana Banfić, pjevačica koja je obilježila cro dance scenu 90-ih, oduševila je svoje pratitelje na Instagramu objavom.

“Samo prirodno”, napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj čisti štalu. Prije nekoliko godina Ivana se s obitelji preselila u Staru Drenčinu, mjesto udaljeno 11 kilometara od Petrinje. Tamo živi sa suprugom Krunom i sinom Janom u staroj kući koju je naslijedio njezin suprug

  • Kao obitelj željeli smo promjenu i isprobati drugačiji način života od urbanog. Suprug i ja volimo prirodu i nekako nam je to spontano došlo. Krenuli smo u novu avanturu, život na selu. Renoviramo staru seosku kuću i tamo živimo. Možda nije tako jednostavno i bajkovito kako se činilo – rekla je prije nekoliko godina za Index.
  • Grijanje na drva, smrzavanje vode iz bunara i još mnogo novih iskustava s kojima se do sada nismo susreli. Lijepo je i mirno. Nova sredina, novi ljudi, nova prijateljstva… Sve je zabavno i novo – dodala je
pogledajte o kome se radi
POGLEDAJTE O KOME SE RADI

“POVRATAK PRIRODI, POVRATAK SEBI”

U Drenčini su proveli i dane pandemije, ali su doživjeli i veliki petrinški potres čiji je epicentar bio samo tri kilometra od njihova sela.

  • Svi smo dobro, živi i u jednom komadu. Epicentar je bio 3 kilometra od nas. Ovo mi je najstrašnije iskustvo u životu… S krova su nam padali crijepovi, sve se srušilo, u kući još nisam bio jer sam u užasnom strahu. Sjedim s djetetom i mužem u kombiju… Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepecima, jer hitna ne može doći po sve… Čekaj, svi… Sve će biti bolje, ali živote nećemo vratiti ako ih izgubimo… Moramo vjerovati da će sve biti dobro… To je jedino što možemo… – napisala je u to vrijeme.
  • Došao sam iz prirode i želim se zdravo hraniti i znati što jedem. Povratak prirodi, povratak sebi – moto je kojeg se drži. U intervjuu je objasnila da su ona i suprug dugo sanjali o pokretanju farme pilića.
  • I neobične, araukane, indijanske kokoši koje nesu zelena jaja, ljuska je zelena i ta jaja su bez kolesterola – rekla je.

Gledaj video

Pogledajte ovu objavu na Instagramu

Objava koju su podijelile Ivana Banfić i Bee (@ivana_banfic_ibee)

” data-type=”URL” data-id=”

” target=”_blank” rel=”noreferrer noopener”>OVDJE


hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima