back to top

Aneli pala u očaj: Otkrila šta je razgovarala s Janjušem, od tada ne može da dođe sebi

spot_img

Tragedija koja je snašla porodicu iz Prijepolja već danima je glavna tema u medijima. U “Eliti”, glavna tema je Janjušev naprasni odlazak, koji je najteže pao njegovoj djevojci, Aneli.

Ahmićeva već danima čeka da joj se dragi vrati, a svoju zabrinutost podijelila je s cimerkom.

Aneli Ahmić, kao ni publika ovog rijalitija, još uvijek ne zna da li će se i kada Marko Janjušević Janjuš vratiti u Bijelu kuću i nastaviti svoje učešće. Ahmićeva je priznala svojoj drugarici Žani u pušionici koliko joj fali Janjuš.

Inače, takmičari i dalje ne znaju da je Janjuš napustio “Elitu” jer je njegov najmlađi brat Mihailo izvršio samoubistvo, već smatraju da je izašao iz rijalitija zbog zdravstvenih problema, pošto se danima žalio na glavobolje.

-Fali mi baš, neobično je bez njega, evo već osmi dan kako ga nema, rekao mi je taj dan kad je otišao da ga boli glava, stvarno ne znam gdje je. Gledam danas na tremu njegovu ekipu, Zolu i ostale i samo mi fali on tu sa njima – priznala je Aneli Žani.

-Pa, vratiće se uskoro, vjerovatno ima neki zdravstveni problem – rekla je Žana.

-Ovaj Uroš mene toliko izbaci iz takta kad me tako gleda non stop bolesno. Imam milion problema on hoće da plešem sa njim, da se bacakam tamo po bini. Baš sam se usporila od kako nema Janjuša, on me pokreće, kad nema njega kao da sam u depresiji – dodala je Ahmićeva.

Podsjećanja radi, Janjušev najmlađi brat je sebi oduzeo život 25. decembra 2023. godine u 27. godini života, a iste noći je Janjuš napustio “Elitu”. Mihailo Janjušević sahranjen je 27. decembra u rodnom Prijepolju, a Janjuš je prisustvovao sahrani.

Aneli pala u očaj: Otkrila šta je razgovarala s Janjušem, od tada ne može da dođe sebi Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima