back to top

bh. glumac Faris Pinho dirnuo srca poznatim domaćim hitom u “Tvoje lice zvuči poznato” (VIDEO)

spot_img

Novi show “Tvoje lice zvuči poznato” donio je nova oduševljenja, a jedan je nastup bio posebno emotivan.

Faris Pinho se u devetoj emisiji transformirao u grupu Šefovi, a svojim nastupom osvojio je sve redom. Mladi natjecatelj izborio je svoju prvu pobjedu. Već s prvim taktovima dobro poznate pjesme “Još danas miriše trešnja”, Mario Roth nije mogao sakriti oduševljenje. – Do srca – rekao je. Ko će mene naći”, uzviknuo je Enis Bešlagić.

Publika nije mogla ostati ravnodušna ni kada se Farisu na pozornici pridružio pjevač Gazda Marko Bujanović. – Kao ja prije trideset godina – komentirao je Marko Farisovu transformaciju nakon nastupa.

„Kad pjesma ima dušu, onda traži izvođače koji imaju dušu. Donio si dušu i prenio ono što oni godinama rade i mislim da je to jedna od rijetkih pjesama koja je svima nama ušla u dušu, ne samo tebi. Baš me emotivno pogodilo, svi jako volimo tu pjesmu i hvala ti na ovome, Farise”, rekao je član žirija Enis, piše Direktno.hr.

‘Dirnuo si mi u dušu’

“Tako mi je drago što su Bosses došli večeras. Farise, ovo mi je bila tvoja najbolja izvedba, uz Eda Sheerana i Kaariu. Bilo je super i ovo je bilo savršeno otvaranje za ovu emisiju”, rekao mu je Mario.

Ni gledatelji koji su svoje emocije iskazali na društvenim mrežama nisu krili oduševljenje. “Slomio si mi srce!”, “Dirnuo si me u dušu”, “Svaka čast momci”, “Ne može bolje, bravo!”, “Bio je fenomenalan, kao originalni pjevač”, “Plakala sam” , bravo Faris“, samo su neki od komentara.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima