back to top

Bolesna ispovijest: Muž me varao s rođenom majkom, a to je bio samo početak horora

spot_img

Djevojka imena Lacey Jane saznala je vijest koja ju je potpuno slomila, a sada nakon 14 godina odlučila ju je podijeliti sa svojim pratiteljima na društvenoj mreži TikTok

Lacey je podijelila užasnutu reakciju svoje majke kada je saznala da ju je muž varao s njezinom mamom, ni manje ni više.

Da stvar bude gora, Lacey je bila trudna s njihovim prvim djetetom. Za aferu je doznala kad je rodila, a nakon što joj je dijagnosticirano nekoliko bolesti. Iako je prošlo 14 godina, još uvijek je užasno boli, a to je zato što je njezina majka na ovo užasno reagirala.

“Kada je saznala da znam, problijedila je. Rekao sam joj da spakira kofere i napusti moju kuću. Ponašala se blesavo. U paničnom stanju zgrabila je moj telefon, nazvala moju baku (svoju mamu), stavila ga spikera i rekla: “Znaš kako sam ti rekla da me je Laceyin muž držao za ruku, a sada joj govori da smo bili u vezi. Reci joj da to nije istina” – započela je djevojka svoju ispovijest na društvenoj mreži.

Objasnila je i da joj se majka nikad nije ispričala što joj je to učinila:

“Moja mama to ni dan danas neće priznati. Nikada to nije priznala, nikada se nije ispričala. U njezinim mislima to se nikada nije dogodilo. A najbolja stvar koja je proizašla iz svega je da je moj muž tada bio iskren prema meni i rekao mi da se dogodilo.

Čak i godinama nakon toga, nakon što smo se razveli i nakon što nisam razgovarala s majkom, pitala bih ga istu stvar i njegova se priča nije promijenila. U ovom trenutku nije imao što izgubiti osim mene. Ali majka mi je također pokušala oduzeti kuću. Kao sada samohrana majka, zdravstvenih problema, bez posla, bez karijere, bez ičega. To je sasvim druga priča.

Ispovijest pogledajte OVDJE.


pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima