back to top

Crveni jednodijelni kupaći kostimi 2024: 10 modela koje morate imati ove godine

spot_img

Ovaj članak preuzet je sa Ljepota.Ba, a original možete pronaći na linku: Crveni jednodijelni kupaći kostimi 2024: 10 must have modela ove godine.

U kolekcijama za 2024., crveni kupaći kostimi postaju sve hrabriji i ženstveniji, lijepi i moderni komadi za plažu kako bi vam pružili dašak glamura čak i na plaži! Jednostavni ili na jedno rame, sa izrezom ili sa volanima, podstavljeni ili u stilu 90-ih, vidjet ćemo koji su najljepši jednodijelni crveni modeli kupaćih kostima za 2024.!

Crveni jednodijelni kupaći kostim

Među najposebnijim crvenim jednodijelnim kupaćim kostimima za ljeto 2024., ovaj model iz Brazilian Bikini Shopa ističe se trouglastim steznikom s dubokim V-izrezom i zavodljivim izrezima na bokovima. Sofisticiran komad odjeće idealan za zabavu na bazenu ili večeri na obali!

Crveni jednodijelni kupaći kostim

Crveni baywatch kupaći kostim

Kako odoljeti šarmu 90-ih crvenih jednodijelnih kupaćih kostima u Baywatch stilu? U kolekciji Yamamay nalazimo linearni model ovog tipa, sa podesivom vezicom na bokovima koja ističe kroj nogu koji preferiramo!

crveni baywatch kupaći kostim

Crveni baywatch kupaći kostim

Crveni jednodijelni kupaći kostim sa volanima

Ako volimo elegantne dodatke čak i na odmoru, onda je crveni jednodijelni kupaći kostim sa volanima pravi izbor za nas! Volani su savršeni za dodavanje volumena manjim grudima, čime su idealni i za tijelo oblika kruške!

crveni kupaći kostim sa volanima

Crveni kupaći kostim sa volanima

Crveni jednodijelni kupaći kostim sa push-up

Trebamo li malo više podrške? Zašto ne odabrati kupaći kostim sa push-up košaricama? Victoria’s Secret nudi svoj ukusni podstavljeni model sa strateškim naborima koji povećavaju volumen grudi, i oblikom koji ističe liniju tijela, uz dodatnu oblikovanu liniju na bokovima! Savršen za oblikovano tijelo i još mnogo toga!

crveni kupaći kostim

Crveni kupaći kostim

Crveni kupaći kostim sa V izrezom

Za one koji žele pokazati jedan od najzavodljivijih crvenih jednodelnih kupaćih kostima, tu je model About You sa dubokim V-izrezom. Idealan komad odjeće za zabave s prijateljima na plaži, uz etno privjesak koji daje dodatnu hladnoću stajlingu!

crveni kupaći kostim sa v izrezom

Crveni kupaći kostim sa V izrezom

Crveni jednodijelni kupaći kostim u stilu 90-ih

H&M donosi visoko izrezani oblik iz 90-ih koji vizualno izdužuje i sužava noge! Kombiniran sa asimetričnim volanima na jednoj strani, ovaj stil predstavlja spoj elegancije i modernosti!

crveni kupaći kostim h&m

Crveni kupaći kostim H&M

Crveno – bijeli kupaći kostim

Za ljubitelje kontrasta, tu je jednodijelni crveni kupaći kostim sa bijelim detaljima na dekolteu. Modernog kroja s čvorom ispod grudi koji naglašava struk i ističe poprsje, uz V-izrez koji stvara predivan vertikalni efekt.

crveno bijeli kupaći kostim

Crveno bijeli kupaći kostim

Jednodijelni kupaći kostim – crveni

Yamamay nudi modele crvenih jednodijelnih kupaćih kostima za ljeto 2024. s linijom oblikovanja, poput ovog s unaprijed oblikovanim košaricama. Sa zaobljenim krojem koji pruža optimalnu potporu, i čistom linijom koja pomaže suziti siluetu vizualno produžujući poprsje, uz visoko izrezani izgled koji sužava bedra.

jednostavni crveni kupaći kostim

Jednostavni Crveni kupaći kostim

Crveni jednodijelni kupaći kostim na jedno rame

Naravno, ne možemo zaboraviti kupaće kostime na jedno rame kad pričamo o ljetnim trendovima, kao što je ovaj sjajni crveni model. Asimetričan izrez pomaže u oblikovanju poprsja i ramena, dok široki bočni izrez dodaje dodatnu dozu glamura!

crveni kupaći kostim na jedno rame

Crveni kupaći kostim na jedno rame

Objava Crveni jednodijelni kupaći kostimi 2024: 10 must have modela ove godine pojavila se prvi puta na Ljepota.Ba.

Izvor: ( ljepota.ba / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima