back to top

DETALJI IZ ŽIVOTA ZLATE PETROVIĆ ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Majka je udala sa 14 godina, sa 18 bila u 3. braku, a tek ovo…

spot_img

Pjevačica Zlata Petrović ima veoma buran život – prvi put se udala kao maloljetna, a sa 18 godina je već bila u trećem braku.

Zlata Petrović se prvi put udala sa 14 godina, i to za čovjeka kog nije voljela. To je učinila na nagovor majke i očuha. Čim je završila osmi razred, majka i očuh su joj našli muža. Iako je mladić bio lep i iz bogate porodice, Zlata nije željela da bude sa njim jer ga nije voljela.

– Kod nas ženska deca ne nastavljaju školovanje. Ili se udaju ili ostaju u kući da rade. Nisu nas prodavali za pare, to su sada običaji po romskim svadbama u Italiji ili Parizu. U moje vrijeme su bogataši birali vrijedne djevojke. Kada su roditelji tog mladića vidieli da čistim, perem, radim, izabrali su me da budem žena njihovom sinu. Mene niko ništa nije pitao! Ali nisam se protivila, znala sam da tako mora. Samo sam bila ljuta na život. Plakala sam tri mjeseca iako je moj muž, kom ne želim da pominjem ime, bio nevjerovatno lep i dobar dečko – ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Kada je odlučila da se razvede i da počne da pjeva imala je 16 godina i bila trudna, ali shvatila je da ne želi da rodi njegovo dijete.

– Bila sam u četvrtom mjesecu, stomak je već počeo da mi raste. Poslije deset dana moljakanja uspela sam da ubijedim mamu da abortiram. Neka mi Bog oprosti, to je moj najveći grijeh koji decenijama nosim. Ali niko nije htio da mi uradi kiretažu zbog toga što je dijete već bilo živo u mom stomaku. Jedva sam našla doktora u Ljigu koji je pristao da mi to uradi bez bojazni da će ga uhapsiti, pošto je to bilo nezakonito. Nisam razmišljala da li ću se kajati jer mi je samo bilo u glavi da se riješim djeteta i skinem teret sa grbače. Naživo su me sjekli kad su mi radili kiretažu, a ja sam sa tog stola uvečer otišla da pjevam! Sjela sam sa majkom u autobus za Beograd, a potom za Milorce, mjesto u kom sam tog istog dana imala nastup – pričala je Zlata.

Pjevačica je zatim imala još jedan brak, koji je kratko trajao, a kada je postala punoljetna već je bila u trećem braku, sa kolegom Hasanom Dudićem sa kojim ima sina.

Nakon razvoda od Hasana udala se za voditelja Zorana Pejića Peju, sa kojim je dobila sina Jovana, ali i taj brak završen je razvodom.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima