back to top

Dua Lipa drastično promijenila svoj izgled

spot_img

Dua Lipa je u novoj godini odlučila biti plavuša? Tehnički da, ali moraćete sačekati do februara, kada je zakazana premijera njenog novog filma, da biste je vidjeli u punom izdanju.Ali, ipak je svoje obožavaoce odlučila razveseliti malim uvidom u njen novi izgled.

Nakon što je 2023. postala crvenokosa kako bi započela novu muzičku eru, 28-godišnjakinja je odlučila započeti novu godinu s potpuno drugačijom frizurom – šik plavom bojom koju će nositi u nadolazećem filmu “Argylle”. Takođe, njenu dugu kosu zamijenio je trendi bob.

U filmu dobitnica Gremija glumi lik po imenu LaGrange. Iako ne znamo puno o liku, znamo da Dua Lipa glumi zgodnu špijunku, a u sceni se pojavljuje u uskoj zlatnoj haljini i naravno, s novom frizurom.

Dua Lipa već ima iskustva kao plavuša. Krajem 2019., nosila je kosu u dvije nijanse, s medeno plavom na vrhu njenih prirodnih smeđih pramenova.

Podsjetimo se, Dua Lipa je u oktobru obrisala sve objave sa svog Instagram profila što su njeni obožavaoci brzo primijetili.

Odmah su krenuli komentari: Može li to značiti da je treći album na putu? Ili je neki novi projekt u pitanju? Srećom, brzo se vratila na Instagram s novom objavom.

Objavila je svoju fotografiju uz opis “jesam li vam nedostajala?” i pokazala tamno crvenu boju kose, prenosi “Journal”.

(Zene.ba)

The post Dua Lipa drastično promijenila svoj izgled appeared first on Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima