DUŠANA MUČKI UBILI, A SIN MU JE BOLNICI JER JE HTIO DA ZAŠTITI OCA: OČEVICI BRUTALNOG UBISTVA U KAFANI OTKRILI POTRESNE DETALJE

spot_img

dušana mučki ubili, a sin mu je bolnici jer je htio da zaštiti oca: očevici brutalnog ubistva u kafani otkrili potresne detalje

Sumnja se da je do sukoba došlo zbog pjesme koju je ubijeni htio da poruči za svog sina (21), kome je te večeri bio rođendan.

– Žrtva je sjedio za stolom sa sinom, bratancem i kumom. Slavili su 21. rođendan Duletovog sina. Izbila je svađa i osumnjičeni su skočili na njih i počeli da ih tuku. U opštem haosu, neko je Dušanu najvjerovatnije zadao udarce flašom ili pikslom – rekao je jedan od očevidaca, dodajući da su šestorica uhapšenih sjedili za susjednim stolom.

Navodno je Dušan prišao muzici da naruči pjesmu za sina, ali momci su već bili dali muzici dobar bakšiš, i naručili su svoj repertoar. Oni nisu dozvolili da se svira ta pjesma, odmah su počeli da dobacuju što je ubrzo preraslo u tuču.

– U trenutku je nastala opšta tuča, nije se znalo koliko njih tuče nesrećnog čovjeka. Dušanov kum i sin pokušali su da ga odbrane, ali je već bilo kasno. Dušan je preminuo na mjestu od zadobijenih povreda, dok je njegov sin, inače slavljenik, zadobio povrede i kolima Hitne pomoći je prevezen u Urgentni centar – kaže jedan od očevidaca.

Rođak Dušana Antonijevića kaže za Kurir da su neutješni nakon saznanja da su ostali bez tako dobrog čovjeka.

– Ko je dozvolio tim bitangama da nekog ubiju? Bagra jedna! Čuo sam da se nije znalo ko koga bije. I Dušanovog sina su tukli, a dijete je samo uskočilo da odbrani oca. Došlo je zadnje vrijeme. Ubili su nekog ko je svima pomagao, davao i šakom i kapom. Čovjek je otišao da se proveseli, uvijek je bio pozitivan, veseo, radan. Vidite šta je sve stvorio, i da mu presude neke barabe. To je sve šljam koji se okuplja u toj kafani i kud su tu na kraju i završili – kaže on.

Sa porodične večere u smrt

Mještani mladenovačkog sela odakle je Dušan kažu da je žrtva kobne večeri sa porodicom prvo bio u jednom restoranu u centru grada, a da je on potom nastavio provod sa prijateljima.

– Dušan je cijele noći bio lijepo raspoložen, jelo se i pilo i ništa nije naslućivalo da će doći do tragedije. Kada su došli u lokal u kom je ubijen, ubrzo je došlo do svađe, jer je Dušan htio da poruči pjesmu za svog sina – kaže jedan od očevidaca.

Podsjetimo, zločin se dogodio u ponedjeljak oko ponoći u poznatom mladenovačkom restoranu, gdje je te večeri bila muzika uživo.

Policija je ubrzo poslije ubistva uhapsila osumnjičene muškarce: S. S. (33), M. P. (34), D. S. (31), M. S. (28), M. J. (40) i B. P. (38). Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu koje ih tereti za krivično djelo teško ubistvo u saizvršilaštvu, prenosi Kurir.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima