back to top

FATALNA MISICA JE SVJEDOČILA UBISTVU SVOG MOMKA: NIJE SE OPORAVILA OD TRAGEDIJE

spot_img

fatalna misica je svjedočila ubistvu svog momka: nije se oporavila od tragedije

Dragana Banić, atraktivna manekenka koja se proslavila učešćem u jednom rijalitiju osvojila je prije nekoliko godina istaknutog pripadnika škaljarskog klana Gorana Vlaovića. U vezi su bili dvije i po godine, živjeli u Beogradu, da bi tog ljeta 2020. godine otišli na jedan festival u Hrvatskoj. On je tada ubijen.

Misica se nedavno pojavila pred hrvatskim istražnim organima, gdje je dala svoj iskaz o ubistvu partnera.

Kako je ispričala, ona je iz Njemačke u Hrvatsku stigla iznajmljenim Audijem A3. Jedno vrijeme je bila kod porodice u Benkovcu, a prema njenim riječima ona i Goran Vlaović su bili dvije i po godine u vezi, i živjeli su u Beogradu.

  • Goran je u marinu u Sukošanu došao brodom, moguće iz Splita, ne znam tačno. Iz Sukošana je brod potom dovezao na Zrće. Prvih par dana smo bili sami, a onda su nam došli prijatelji, bračni par Nikola i Doris Prpić. Te večeri smo oko ponoći izašli u Nou. Bili smo za gornjim stolom kraj DJ, a u jednom trenutku zaposleni kluba nas je počastio šampanjcem. Ja sam oko 03.40 otišla u apartman jer sam bila umorna, ali oko šest časova na vrata apartmana lupao mi je Nikola. Vikao je da Goran leži ispred kluba. Pričao je nepovezano. Otrčala sam tamo i vidjela Gorana kako leži u krvi. Bilo mi je jako loše. Pitala sam mogu li s hitnom s njim, ali rekli su mi da ne može jer ima puls i diše. Krenuli smo prema Zadru, gdje sam na kraju morala da prepoznam njegovo tijelo – ispričala je ranije Banićeva.

Nikola Brkić koji je u trenutku likvidacije izlazio s Goranom iz kluba rekao je kako nije mogao da vejruje šta se dogodilo.

Dragana je nakon brutalnog ubistva Vlaovića nerijetko na društvenim mrežama objavljivala njihove zajedničke fotografije, ali nikada i njegovo lice, kao i tekstove posvećene njemu.

  • Nema riječi sa kojima mogu da opišem tugu koju osjećam. Šutim. Gledam u nebo i znam da me vidiš. Tu si osjećam te. Nisi me ostavio.. – napisala je ranije ona.
fatalna misica je svjedočila ubistvu svog momka: nije se oporavila od tragedije
FATALNA MISICA JE SVJEDOČILA UBISTVU SVOG MOMKA: NIJE SE OPORAVILA OD TRAGEDIJE

Dragana Banić se prvi put pojavila u medijima kada je učestvovala u rijalitiju, nakon čega je snimala spotove za pjesme Raste, Tropiko benda i mnogih drugih. Bila je u raznim reklama, a javnost je nastavila da intrigira ljubavnim vezama sa fudbalerima, kao što su Nemanja Radonjić i Saša Lukić. Navodno je bila u vezi i sa folk pjevačem Dadom Polumentom.

Njene zajedničke fotografije sa najpoželjnijim holivudskim muškarcem, Džonijem Depom, počele su da kruže društvenim mrežama. Na taj način Dragana je ponovo privukla pažnju javnosti.

Prije nekoliko godina, Dragana je otkrila da od punoljetstva ne može da se odbrani od jačeg pola.

  • Od svoje 18. godine ne mogu da se odbranim od “jačeg pola”. Kao dijete sa sela, zaista nisam često odlazila u Beograd. Svakog septembra sam šetala Knez Mihailovom. Tih prethodnih 10-ak septembara sve je bilo isto, dok se nisam pojavila prije tri godine upravo u Knez Mihailovoj. Toliko sam pocrvenila od sramote, da sam trčeći otišla u Ruski car, sjela i zamolila konobara da mi donese čašu vode i krempitu. Motala su mi se po glavi sva ta lica koja ne skidaju pogled sa mene, mog lica, mojih nogu, moje zadnjice, grudi – rekla je manekenka koja se nosila sa velikim pritiskom zbog svog izgleda.
fatalna misica je svjedočila ubistvu svog momka: nije se oporavila od tragedije
FATALNA MISICA JE SVJEDOČILA UBISTVU SVOG MOMKA: NIJE SE OPORAVILA OD TRAGEDIJE

Podsjetimo, kobnog dana Vlaović se do kasno u noć provodio na jednom festivalu zajedno sa fatalnom Draganom.

Za njegovo ubistvo osumnjičen je Duško Tanasković iz Kragujevca.

Ubica i nalogodavac egzekucije su to očigledno dobro znali. Sasvim je sigurno i da je Tanasković imao pomagača koji je Vlaovića pratio po festivalu i koji je dojavio kada je škaljarac krenuo da izlazi iz kluba.

U jutarnjim satima Vlaović je izašao iz kluba i na samo 20 metara od ulaza ubica mu je prišao sa leđa i ispalio hitac iz pištolja sa prigušivačem. Vlaović je pao na zemlju, a ubica se dao u bijeg. Međutim, samo minut kasnije on se vratio na mjesto zločina, piše Blic.

Kako se sumnja, on je želio da se uvjeri da li je likvidirao škaljarca, a povratak na mjesto zločina je bio ključan da ga očevici ubistva “markiraju” i zajedno sa obezbjeđenjem odvedu tačno u ruke policiji.

Njegovo ubistvo je, prema svim pokazateljima iz istrage, naručeno najvjerovatnije upravo od suparničkog klana – kavačkog.

(Srpskainfo)

The post FATALNA MISICA JE SVJEDOČILA UBISTVU SVOG MOMKA: NIJE SE OPORAVILA OD TRAGEDIJE first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima