HRSKAV SPOLJA, A ISTOPLJEN UNUTRA Ispohujte kačkavalj na ovaj način i svi će tražiti još

spot_img
hrskav spolja, a istopljen unutra ispohujte kačkavalj na ovaj način i svi će tražiti još

Sastojci:

  • 500 g kačkavalja (poput gaude)
  • 3 jaja
  • 100 g prezli
  • 100 g brašna
  • 500 ml ulja za prženje

Priprema:

Kačkavalj isijecite na štapiće ili listiće debljine oko 1 cm. U jedan tanjir stavite brašno, u drugi prezle, a u treći umućena jaja s malo soli. Kačkavalj uvaljajte u jaja, pa u brašno, potom u prezle, pa ponovno u u jaja, pa u prezle. Prije prženja stavite u zamrzivač jedan sat kako bi se ravnomerno istopio. Pržite na vrelom ulju na srednjoj vatri 5 minuta, okrećući sa svih strana da dobiju smeđu boju.

BONUS VIDEO:

HRSKAV SPOLJA, A ISTOPLJEN UNUTRA Ispohujte kačkavalj na ovaj način i svi će tražiti još Aloonline.ba.

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima