back to top

INDIRA RADIĆ PRODAJE PORODIČNU KUĆU U BIH: Komšije otkrile šok detalje iz pjevačicinog života

spot_img

Indira Radić svoju karijeru je započela tokom devedesetih godina kao pjevačica grupe “Južni vetar”, a potom nastavila uspješnu solo karijeru.
Poznato je da je pevačica rođena u malom mjestu Dragalovci u Bosni i Hercegovini, a koje ima svega 400 stanovnika. U njenoj rodnoj kući do smrti je živio Indirin otac, a nakon toga kuća je ostala prazna. Kako tvrde mještani, Indira je dolazila dok joj je otac bio živ, nakon čega je više nisu viđali, a neki tvrde i da već duže vrijeme pokušava da je proda.

  • Kako mi nije drago što je uspjela, meni je drago i kad nije rod, a najvišem volim da svako uspije – kaže Indirina strina koja živi u blizini, pa dodaje:
  • Stric leži, jako je bolestan, a ja o njoj nemam šta reći. Imam samo da joj kažem sve najbolje. Dobro, oni su tamo živeli, pa se onda preselili tu, pa kao dijete, imala je svoje obaveze. Bila je dobra uglavnom.

Jedan od meštana, potvrdio je da je Indira imala teško djetinjstvo.

  • Pa dobro, normalno, seoski život bio, putovalo se, išla u školu osmogodišnju 7 kilometara, srednja Doboj 35 km, svi tako funkcionišu, samo što je sad selo pusto, mladih ima vrlo malo, svako ide da sebi nešto ostvari u životu – kaže on.

Većina Indirinih komšija imala je samo riječi hvale za pjevačicu.

  • Meni je super kao osoba, kao pojava. Ono, nije nešto izdignuta. Što se kaže odrasla je ovdje na selu, zna kako da se ponaša – kaže poznanica i dodaje:
  • Mislim da su da bude takva kakva je imali uticaj i roditelji, a najviše okolina. Mnoge zvijezde, pogotovo sada ovo novokompanovano, to se digne u nebesa, ne može se ni pričati sa njima, a kamoli nešto drugo. Ovako ona mi je realna osoba, jednostavna, narodna.

Međutim, jedna komšinica nije željela da se složi, pa je oplela po pjevačici i njenim roditeljima.

  • Dok je otac bio živ, ona nije dolazila. Nije oca voljela. Mamu je voljela, otac je tu bio sam, sam je umro. On je bio čovjek ekstra, nemam šta reći, ali šta je njoj… Eto mamu je sahranila u Brestovu, a gore oca u Osredak, i šta je sada to razdvajala – pita se ova mještanka Dragalovca i dodaje:
  • Pa znaš malo ona misli da je najbogatija, nije bogata u novcu, bogata je u duši. Ne možeš proći pored nekoga i ne reći ni dobar dan, ona ovdje nikoga nije podnosila. Evo možeš koga hoćeš pitati, niko je ne podnosi, takva je osoba – rekla je pjevačica, prenosi Blic.
pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima