back to top

Istina je da čak i vrag zazire od ovog Zodijaka, dok astrolozi tvrde da nema opasnijih znakova od ovih

spot_img

Imate li posla sa Škorpionom, budite oprezni. Važno je zapamtiti: poznavanje ovih pet istina pomoći će vam da sačuvate svoje mentalno i emocionalno zdravlje. U ovom članku ćete naučiti kako se nositi sa toksičnom energijom Škorpiona.

Da je riječ o nekom drugom horoskopskom znaku, ne biste imali razloga za brigu, ali Škorpion je poseban problem.

5 surovih istina o Škorpionima:

1. Škorpioni su skloni alkoholizmu

Škorpioni očito prvo moraju ubrizgati otrov u sebe da bi potom otrovali one oko sebe. Ovaj znak je sklon korištenju različitih supstanci. Kada piju, postaju ljuti i agresivni, a sukobi postaju neizbježni. To možda izgleda smiješno izvana, ali se suočiti sa gnjevom pijanog Škorpiona je neprijatno iskustvo.

Kako se nositi sa tim: Ako ste osoba koja pomaže drugima, budite spremni da Škorpioni, kojima nikada ništa nije dovoljno, neće biti zahvalni. Najbolje je izbjegavati ih ako je moguće.

2. Škorpioni udaraju tamo gdje najviše boli

Svako ima svoju “bolnu tačku”, temu koja može dovesti do žestoke rasprave. Škorpioni intuitivno znaju kako vas najviše povrijediti, udarajući tamo gdje boli najviše.

Kako se nositi sa tim: Ako Škorpion nije vaš blizak ili partner, bolje je držati distancu i ne otkrivati previše o sebi. Ako ste u vezi sa Škorpionom, gledajte ga sa osmijehom i suosjećanjem. To je sve što zaslužuje.

3. Škorpioni znaju privući sažaljenje

Još jedna sposobnost Škorpiona je izazivanje sažaljenja. Oni ne trpe nepoštovanje i smatraju se superiornim. Uprkos svom jakom izgledu, uvijek iznova igraju kartu žrtve. Pomoći će vam da se osjećate snažno i biti će vam zahvalni, ali kasnije će vas kriviti za sve. Izbjegavajte ih ako je moguće.

4. Škorpioni se pretvaraju da su vaši najbolji prijatelji

Škorpioni su odlični u izgradnji prijateljstava. Pružit će vam podršku i pomoći kada je to potrebno. Ali budite oprezni, jer će koristiti vašu iskrenost protiv vas u sukobima. Pokušajte izbjegavati da tražite pomoć od Škorpiona i ne otkrivajte mu previše o sebi.

5. Škorpioni žive za sukobe

Škorpioni će pronaći problem čak i tamo gdje ga nema. Njihova glavna karakteristika je poticanje sukoba. Kako se nositi sa tim: Jedini ispravan izlaz je otići kada Škorpion pokušava započeti sukob. Samo se okrenite i odete. Škorpion će naći drugu metu za svoj otrov.

Izvor: Stil

Ovan, Blizanci, Lav i Škorpion poput magneta privlače nevolje, a njihov život je vječna drama

Objava I sam se vrag povlači pred ovim Zodijakom, a astrolozi tvrde da nema opasnijih od njih prvo se pojavila na Luftika.

Izvor: ( luftika.rs / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima