back to top

IZNENADIĆE VAS KAKO IZGLEDA SEVERININ STAN U SPLITU: Smješten uz more, terasa ima posebno značenje zbog jedne stvari.

spot_img

Severina Vučković se trenutno suočava sa skandalom zbog poruka koje joj je poslao Duško Tošić, suprug njene srpske kolegice Jelene Karleuše.

Cijela situacija je započela kada je Karleuša javno prozvala Severinu zbog njenih izjava o genocidu u Srebrenici, spominjući pritom i Severininog sina. Kasnije je postalo jasno da je Severina Jeleni proslijedila poruke koje je dobila od Tošića.

IZNENADIĆE VAS KAKO IZGLEDA SEVERININ STAN U SPLITU: Smješten uz more, terasa ima posebno značenje zbog jedne stvari.

‘Velika muka natjera čovjeka na bijedu i beščašće. Jedi taj SNS sendvič i ne spominji mi sina više nikad’, napisala je Severina uz screenshotove poruka.

Severina i njen sin žive u Zagrebu, ali često borave i u njenom luksuznom stanu u Splitu, koji se nalazi tik uz more.

Stan se nalazi u naselju Žnjan, koje je poznato kao jedan od najluksuznijih dijelova Splita, što ga čini atraktivnim i za poznate osobe.

iznenadiće vas kako izgleda severinin stan u splitu: smješten uz more, terasa ima posebno značenje zbog jedne stvari.
IZNENADIĆE VAS KAKO IZGLEDA SEVERININ STAN U SPLITU: Smješten uz more, terasa ima posebno značenje zbog jedne stvari.

Cijene stanova u ovom dijelu Splita, koji su manji od 100 kvadrata, mogu se kretati i do 650.000 eura, zavisno o kvadraturi i lokaciji. Stan pjevačice nalazi se u jednoj od najatraktivnijih zgrada.

Severinina zgrada se nalazi u ulici koja nosi ime po pokojnom papi Ivanu Pavlu II., koji je na tom mjestu održao govor prilikom posjete Splitu 1998. godine, kako je potvrdila i sama Severina na Instagramu.

‘Stojim na svojoj terasi, u Ulici Ivana Pavla II. Bio je moj najdraži papa. Križ je postavljen na mjestu gdje je prvi put održao govor u Splitu. Križ je na vrhu malo zahrđao, ne vidiš ga odmah jer se već uklopio u sredinu, krošnje ga od dolje pokušavaju prekriti, ali odolijeva vremenu i stoji pravo. Kao moj podsjetnik da su sva zla i nevolje prolazne. Neka uskrsne sve poljuljano i pretvori se u radost života i pozitivne vibracije’, napisala je Severina u opisu fotografije prilikom proslave Uskrsa u travnju 2021. godine.

I dok češće pokazuje svoj zagrebački dom, stan u Splitu rijetko se vidi. No, možemo primijetiti da je ovdje preferirala tradicionalnije komade namještaja i
Izvor: ( express.ba / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima