back to top

Jala Brat i Buba Corelli naišli na otpor Šibenčana uoči nastupa: “Ode sve k vragu”

spot_img

Nakon što je najavljen prvi koncert premijernog izdanja festivala Šubićevac live u Šibeniku, uz Ninu i Tonyja, organizatori otkrivaju da za preostala dva termina pripremaju najveći trap i hip-hop spektakl u Hrvatskoj! U drugom festivalskom terminu 20. jula na stadionu Šubićevac nastupit će Jala Brat i Buba Corelli, a uz njih i Hiljson Mandela, a za spektakularnu festivalsku završnicu 23. avgusta pobrinut će se Voyage, Nucci, 2x Šihta i Podočnjaci!

Popularni sarajevski traperi Jala Brat i Buba Corelli trenutno su najtraženiji muzičari u cijeloj regiji, a hitovi ovog kontroverznog i popularnog dvojca gotovo neprekidno vladaju trendingom na YouTubeu. Inače, Buba Corelli i Jala Brat autori su i nekoliko popularnih pjesama sa Severininog posljednjeg albuma „Halo“, a Jala je sa Severinom snimio i dva megahita, pjesmu „Magija“ i „Otrove”, koji broji čak 104 miliona pregleda.

Jala i Buba u februaru su fanovima predstavili i četiri zajedničke nove pjesme, a obojica su izvođači i tekstopisci megahita „Monster” koji trenutno trese regiju. Na sceni stadiona Šubićevac u subotu, 20. jula pridružit će im se pionir hrvatske hip-hop i trap-muzike Hiljson Mandela, muzičar i autor čiji je prvi samostalni album „Mandela Effect“ doživio samo hvale publike i kritike.

Šibenčani na nogama

Hitovi Voyagea i Nuccija odavno su obavezni dio playlista napopularnijih hrvatskih i regionalnih klubova, a u petak, 23. avgusta zavladat će pozornicom na stadionu Šubićevac. Srbijanski pjevač, tekstopisac i glumac Voyage sa svojim je hitovima „La la la”, „Tango“ i „Euforija” već odavno zaludio cijelu regiju, a njegov prijatelj i saradnik Nucci nije ništa manja zvijezda s nizom hitova „Localo, „Crno oko” i „Automati“. Inače, ovaj dvojac iza sebe ima i brojne hit-duete, a zasigurno najpoznatiji je megahit „Bella Hadid“.

U grand finalu festivala Šubićevac live, Voyageu i Nucciju pridružit će se i mladi i sve popularniji hrvatski trap bend iz Kutine – Podočnjaci i 2x šihta, koju čini dio postave benda High5-a, a koji je pisao historiju hrvatskog trapa.

S druge strane, Šibenčani baš i nisu zadovoljni: “Ko su svi ovi, zaboga”, “Ode sve k vragu”, “Taman ono dobro bilo, a sad ovo”, “Uskladili sa popravnim ispitima u Petra Krešimira, to je taj gang”, samo su neki od komentara po društvenim mrežama, piše Dnevno.hr.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima