back to top

KAD ELVIRA UVEDE U NOVU GODINU: U Sarajevu napravila haos, 2024. će biti u mom znaku

spot_img

Iza nas je još jedna godina… Za neke je bila uspješna, za neke ne, a ona je žena kojoj samo cvjetaju ruže životu, a to rijetki zasluže. Riječ je o bh. primadoni narodne muzike Elviri Rahić.

Tako samo privilegovani mogu da pjevaju tokom Nove godine u glavnom gradu BiH, a visoko na toj listi kotira upravo Elvira Rahić. Po prvi puut Elvira je pjevala u Sarajevu, tačnije na Ilidži i tu oborila sve rekorde posjećenosti. Za ovaj njen novogodišnji nastup dva mjeseca unaprijed su se kupovale karte, vršile rezervacije mjesta, ali ne samo iz Sarajeva, BiH već i iz evropskih gradova i prekookeanskih država.

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

Naime, Elvira je veoma aktivna i omiljena među našim narodom koji živi daleko od BiH, pa su mnogi željeli da upravo u 2024. godinu uđu u društvu Elvire Rahić i njenih pjesama. Tokom novogodišnje noći nizali se se Elvirini veliki hitovi, a pjevala je i pjesme njenih kolega. Poznata kao pjevačica koja tokom cijelog nastupa ne skida osmijeh sa lica i nonstop komunicira s publikom, Elvira je tu najluđu noć mnogima ne uljepšala, već učinila da se se svi osjećaju posebno, jer je svakom od njih pojedinačno pjevala.

Vesela atmosfera je potrajala do ranih jutarnjih sati, a kada bi se pitalo samu Elviru, ona bi to novogodišnje veselje nastavila i tokom dana.
Neumorna Rahić je u 2024. godinu ušla sa dosta poslovnih planova, pa s razlogom najavljuje da će ova 2024. godina, barem što se tiče estrade biti u njenom znaku. A, mi joj želimo svu sreću, jer najbolji zaslužuju najbolje.

Bato Šišić

KAD ELVIRA UVEDE U NOVU GODINU: U Sarajevu napravila haos, 2024. će biti u mom znaku Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima