back to top

Konobar koji je sve očarao: Počeo sam raditi kako bih pomogao svojoj baki da joj olakšam život.

spot_img

Dušan Đorđević, konobar, postao je regionalna senzacija nakon što je putni bloger Kristijan Iličić podijelio snimak njega na poslu u niškom hotelu Nais.

Dušan (23) je dao izjavu za Index.hr.

“Već četiri godine radim kao konobar, a u hotelu Nais sam proveo dva mjeseca. Odrastao sam u skromnim uslovima i nakon smrti majke ostao sam sa bakom, kojoj sam neizmjerno zahvalan na svemu. Krenuo sam sa poslom kako bih joj pomogao i olakšao joj život”, ispričao je Dušan za Index.

„Radio sam u manjim restoranima prije nego sam dobio priliku za napredovanje u hotelu Nais. Prihvatio sam poziv i srećan sam što sam ovdje. Iako je sve novo za mene, kolege me usmjeravaju kako bih se još više razvijao“, objasnio je.

Pitali su ga odakle dolazi njegov pozitivan stav prema poslu.

„Uvijek gledam svijetliju stranu života, uključujući i svoj posao. Osjećaj osmijeha mi je moto. Shvatio sam da je život onakav kakvim ga ti vidiš – žališ se i stalno si nezadovoljan, onda će ti cijeli život biti takav. Naravno da uvijek ima mjesta za poboljšanja, ali nije sve tako crno.“, rekao je optimistični Dušan.

Najveće zadovoljstvo u ugostiteljstvu mu pruža komunikacija s ljudima i upoznavanje novih lica. Priznao je da mu je najmanje omiljen dio posla poliranje servisa.

Prepoznao je putnog blogera Kristijana Iličića za stolom na vjenčanju.

„Zato volim svoj posao, jer imam priliku upoznati ljude koje pratim i poštujem. Ekipa me je lijepo dočekala, hvala Kristijanu na svemu“, dodao je Dušan.

Dobio je nagradu od hotela u kojem radi.

„Naravno da su me nagradili, prepoznali su moj potencijal. Želim zahvaliti menadžmentu hotela na ukazanom povjerenju“, rekao je.

Ima poruku za sve kolege konobare.

„Želim poručiti svim kolegama da osmijeh mora biti prioritet u našem poslu, sve ostalo će doći.“, dodao je Dušan sa osmijehom.

Index.hr je istaknuo kako je hrvatskog putnog blogera Kristijana Iličića oduševio veseli konobar iz Niša koji ga je usluživao.

„Ovaj konobar iz Niša treba dobiti povišicu! Hotel Nais, molimo vas da reagujete.“, napisao je Iličić uz snimak konobara koji veselo poslužuje Kristijana i njegovo društvo za stolom.

„Super je lik.“, dodao je Iličić u komentarima.

Objava KONOBAR KOJI JE SVE ODUŠEVIO: Zaposlio sam se da pomognem baki, da njoj bude lakše prvi put se pojavila na PressMedia.

Izvor: ( pressmediabih.com / ffmo.ba )

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima