back to top

KROMPIR U KAPUTU Jeftina večera od samo jedne namjernice

spot_img

Ako želite brzo i lako da napravite večeru, koja je ukusna ali ne goji, evo rješenja. Napravite krompir u kaputu. Za razliku od prženog, ima mnogo manje kalorija, zdrav je a držaće vas sitim.

Potrebno je

4 krompira

ulje po potrebi

so po ukusu

Priprema

Dobro operite krompire, sa sve korom. Zatim ih stavite na čistu kuhinjsku krpu, prekrijte njom i ostavite da odstoje dok se dobro ne osuše. Krompir izbockajte viljuškom, premažite uljem (opciono), dobro posolite i poredajte u vatrostalnu posudu obloženu pek-papirom. Pecite u dobro zagrejanoj rerni na 200 stepeni 60 minuta. Gotovo je kad je kora hrskava, a nož prolazi kroz krompir. Gotov krompir izvadite iz rerne i ostavite da se malo prohladi. Servirajte i poslužitie dok je vruć. Dodajte prilog ili umak po želji.

BONUS VIDEO:

 

 

aloonline.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima