back to top

Lejla Filipović: Itekako je vrijedilo…

spot_img

Bivša misica Lejla Filipović ne krije koliko uživa u porodičnom životu sa suprugom, glumcem Tarikom Filipovićem i sinovima Dinom i Armanom.

Ipak, na društvenim mrežama rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije, a ovog puta napravila je iznimku i podijelila uzbudljive novosti vezane uz njezinog najmlađeg sina.

‘Nakon tri godine nošenja fiksnog aparatića… danas skidanje. Itekako je vrijedilo. Veliko hvala cijelom timu’, napisala je ponosna majka ispod fotografije u zubarskoj ordinaciji, piše Story.hr

Amar Filipović skinuo je aparatić.

Inače, Tarik i Lejla su nedavno na Instagramu objavili fotografije s koncerta Dine Merlina u Areni Zagreb, na kojem su bili sa sinovima Armanom i Dinom.

Pozirali su s Merlinom i njegovim gostom na koncertu, Zdravkom Čolićem. Ono što su njihovi pratitelji primijetili jest da su ih sinovi prerasli.

Njihov sin Arman ranije ove godine proslavio je 15. rođendan, a Tarik mu je na svom Instagram profilu posvetio emotivnu objavu, u kojoj je otkrio da mu sin ne dopušta objavljivanje njegovih novih fotografija.

‘Arman… Iako sam u djetinjstvu bio najsretniji i najbezbrižniji, najviše volim zadnjih 15 godina svoga života. ‘Sve zbog jednog dječaka’. Arman mu ime. I dvostruko uživao gledajući sve divne faze odrastanja. I od ‘mali Tarik’ do ‘veliki Arman’ kao dlanom o dlan.

Moj, a tako svoj. Sretno ljubavi tatina i neka te prati sreća, osmijeh na licu, dobro zdravlje. I neka se snovi ostvaruju jedan po jedan, kao domine. I još nešto – nikada nemoj prestati biti dječak, zna tata iz iskustva koliko je to divno. I da me prerasteš u svakom pogledu, ova tri centimetra visine ćeš brzo. Voli tata. Hvala što si skinuo embargo objavljivanja fotografija. Barem na ovaj divan dan’, napisao je tada.

Podsjetimo, prije nego što su se upustili u ljubavnu vezu, Lejla i Tarik su se poznavali iz viđenja, a Tarik je u istom intervjuu za gore spomenuti magazin otkrio da je vrlo brzo znao da je ona ‘ta’.

‘Lejla je meni oduvijek bila simpatična. U 15 godina sreli smo se dvaput, i to slučajno. Osam godina radio sam na Dubrovačkim ljetnim igrama, a nikad se nismo sreli ni upoznali. Jednom smo se sreli u zagrebačkom kafiću i pozdravili. Vrlo brzo sam postao siguran da ćemo se vjenčati’, ispričao je glumac.

Prvi put su viđeni zajedno na koncertu Halida Bešlića u maju 2006. godine, a nekoliko mjeseci kasnije na još jednom eventu, međutim Lejla je tad tvrdila da su njih dvoje samo dobri prijatelji.

Da su zaista zajedno, otkrilo se 2007. na dodjeli nagrada Večernjakovog Ekrana.

Tarik je kasnio pa su organizatori zamolili nju da preuzme statuu.

‘Lejla i ja nismo se dogovorili da ona preuzme nagradu u slučaju da je dobijem. To su nam smjestili organizatori. Ni Lejla nije znala da će je pozvati na pozornicu. Vjerujte, nije to naš stil’, komentirao je tada glumac.

Žene.ba

Lejla Filipović: Itekako je vrijedilo… Žene.ba.

zene.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima