back to top

” MA, OVO NIKADA U HISTORIJI NISAM VIDIO”! Federerovi navijači će POBJESNITI kada ovo vide

spot_img

Slavni stručnjak bio je pun hvale. ” Jedina rasprava je sada ko je moj omiljeni igrač. Ko je najbolji? Nema debate. Novakova sezona je jedna od najboljih u njegovoj karijeri, iako je 2015. bila nestvarna. Od tada je prošlo osam godina, ima 36 godina i igra ovako .Nikada u istoriji tenisa nisam vidio da je neko dominantan sa 36 godina kao sa 26, 28. Tokom cijele karijere je bio u vrhu, imao je tesku godinu ili dva”, počeo je Muratoglu svoju izjavu za “Tennis Majors”.

Zatim je spomenuo svoje najveće rivale i priče o tome ko je najbolji u istoriji. ” Igrao je u eri sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom, što još više govori koliko je dominantan. Čuvena debata GOAT je sada ‘mrtva’ nakon ove godine, tri slama i jednog finala. On drži rekorde skoro svuda, za Masters ,slemovi,nedelje na vrhu,i dalje igra i dalje je u vrhu.Da li je Novak iz 2023. bolji od onog iz 2015?Mislim da današnjeg Novaka boli,igra mu je evoluirala,ima više samopouzdanja,on nije fizički pao, da pao je u tom segmentu, onda bih imao drugačije mišljenje. Međutim, njegova kondicija je nestvarna, i dalje je fleksibilan, ima ravnotežu, borben je.

„ Čujem priče da je ono što je Rodžer radio između 2017. i 2019. isto što i Đoković sada, ali postoji velika razlika. Federer je bio bolji 2018. nego 2008. Zašto? Iz jednog razloga, zbog bekhenda. Odlučio se, ranije je počeo da udara loptu, da ne vraća slajs i to je napravilo razliku. Međutim, sa 36-37 godina nije imao tu konzistentnost niti je primio tri udarca. Đoković je fizički na isti nivo kao što je bio sa 26 godina i to je velika razlika, kada imaš to, onda imaš tu konzistentnost i da uvijek budeš u vrhu “, zaključio je Muratoglu.

Tenis/976801-ma-ovo-nikada-u-historiji-nisam-vidio-federerovi-navijaci-ce-pobjesniti-kada-ovo-vide”>www.haber.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima