MAJKA UBICE IZ MLADENOVCA MALTRETIRA PORODICE ŽRTAVA: STALNO IH PRIJAVLJUJE POLICIJI

spot_img

majka ubice iz mladenovca maltretira porodice žrtava: stalno ih prijavljuje policiji

Prema informacijama, ona je podnijela krivične prijave protiv više porodica žrtava zbog oštećenja privatnih stvari.

  • To su krivične prijave koje se gone po privatnoj tužbi, a ne po službenoj dužnosti – kaže izvor Blica upoznat sa slučajem.

Jedan od mještana koji je ranjen u pucnjavi (ime i prezime poznato redakciji) kaže da je čuo za dvije krivične prijave od strane majke masovnog ubice.

  • Ona je prijavila jednog dečka, a nedavno i roditelje ubijenih brata i sestre, Milana i Kristine Panić kada su se sreli ispred policije. Oni su išli da tamo nešto završe, a ona se vraćala iz posjete sinu, pa ih je prijavila da je prate i uznemiravaju – kaže nam sagovornik.

Stefan Marković, brat dvojice ubijenih mladića, Dalibora Todorovića i Nemanje Stevanovića, ispričao je za Kurir da ga majka ubice non – stop prijavljuje.

  • Prijavljivala je da sam joj isključio vodu u bunaru, otrovao psa, posjekao voćnjak, baš je bilo svašta, ali ja sam dokazao da nemam nikakve veze s tim niti joj se obraćam. Najgore mi je bilo kada me je optužila da sam im zapalio kuću u Šepšinu – kaže on.

ŽRTVE GA MOLILE DA PRESTANE, ON IH “OVJERAVAO”

Podsjetimo, Više javno tužilaštvo u Smederevu podiglo je protiv Uroša Blažića optužnicu pre gotovo dva mjeseca.

Ova optužnica, otkriva jezive detalje zločina i ukazuje da je Uroš Blažić ispalio najmanje oko 85 hitaca u svoje žrtve. Ova brojka nije broj ispaljenih metaka, već broj povreda koje su imale ubijene i ranjene žrtve.

  • Tačan broj hitaca nije poznat jer je Blažić pucao na otvorenom prostoru i postoji mogućnost da neke čaure nisu pronađene – kaže izvor iz istrage.

Uroš Blažić ubio je 9 osoba, a ranio njih 12. Kako saznajemo, u pojedine ubijene on je ispalio preko 10 hitaca, po celom tijelu.

  • Ubijene u Orašju pogodilo je ukupno 21 metak, dok je u Duboni ubijene žrtve pogodilo ukupno 32. Blažić je pucao u žrtve dok su ležale ranjene na zemlji, koje su ga molile da prestane da puca. Ali, on se tu nije zaustavio. Prilazio bi im i pucao u njih dok su bile na zemlji – kaže izvor Blica.

Kako dodaje, u Duboni je išao i korak dalje i prilazio žrtvama koje je ranio kako bi se uvjerio da li je neko od njih živ.

UMISLIO DA JE “MALI KRISTIJAN”

Optužnica protiv Blažića otkrila je i šta se dešavalo u njegovoj glavi prije, tokom, ali i nakon krvavog pira. Kako je utvrđeno, Blažić je narcisoidan i prepotentan mladić, isfrustriran i prepun kompleksa.

  • Uroš Blažić je u svojoj odbrani nakon počinjenog zločina ispričao da su mještani Malog Orašja i Dubone bili ljubomorni na njega jer se druži sa poznatim ličnostima iz rijalitija i zato što je digao ljestvicu više u odnosu na njihove živote – kazao je izvor upoznat sa slučajem.

Blažić je “ljestvicom više” smatrao svoje druženje sa mediokritetima iz rijaliti programa, ljudima koji su poznati samo po učešću u ovakvoj vrsti programa i skandalima koje su pravili. Sebe je poredio sa osuđenim robijašem Kristijanom Golubovićem, nazivao se “mali Kristijan”.

KRVAVI PIR U DVA SELA

Podsjetimo, na osnovu prikupljenih dokaza u istrazi, a šta se navodi u optužnici protiv ubice iz Mladenovca, postoji opravdana sumnja da je da je Uroš Blažić 4.maja 2023. godine oko 22.20 časova, upravljajući putničkim vozilom marke “Mercedes” u kom je ponio automatsku pušku proizvođača  sa mehaničkim uklonjenim fabričkim brojem, pištolj marke “Tokarev” TT-30, sa nekoliko okvira minicije za automatsku pušku i pištolj, jednu ručnu bombu M 52. jednu ručnu bombz M 75 i jednu kumulativnu ručnu bombu M79, došao kod spomenika “Palih boraca” u selu Malo Orašje gdje je uočio grupu mlađih lica koja su se družila i slušala muziku nakon čega je bez ikakvog povoda, sa namjerom da ih liši života, izašao iz vozila i rafalnom paljbom iz navedene automatske puške ispalio više desetina projektila u pravcu oštećenih lica, nakon čega je, kada je ispalio okvir sa municijom, isti zamjenio i nastavio da puca na oštećene, od kojih je neke već pogodio i koji su se nalazili na zemlji, kojom prilikom je na licu mjesta ubio Marka M. (18) dok su od zadobijenih povreda u zdravstvenim ustanovama preminuli Nemanja S. (21) Lazar M. (20) Petar M. (26) i maloletni N. M. (15) i A. M. svi iz Malog Orašja.

The post MAJKA UBICE IZ MLADENOVCA MALTRETIRA PORODICE ŽRTAVA: STALNO IH PRIJAVLJUJE POLICIJI first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima