back to top

MATORA GREBALA TETOVAŽU POSVEĆENU ANITI! Baš želi da se riješi prošlosti

spot_img

Jovana Tomić Matora nakon preljube svoje supruge Anite Stanojlović, na sve načine pokušava da je preboli, a sada su gledaoci primijetili rane na njenoj ruci na kojoj je tetovaža koju je posvetila upravo ženi.

Anita je, nakon prevare sa tiktokerkom Mateom Car, Matoru u potpunosti preboljela uz Anđela Rankovića i Jovana je odlučila po svaku cijenu da je istisne iz svog života.

Sinoć je u emisiji ponovo uslijedila svađa između Jovane i Anite, a gledaoci su mogli da uoče povrede na njenim rukama od pokušaja da skine tetovažu.

Pored gledalaca i voditelj Milan Milošević je isto primijetio:

– Šta ti toliko smeta tetovaža pa hoćeš na silu da je skineš?! Neka je, da te podsjeća na sve ovo – glasilo je pitanje koje je pročitao Milan Milošević.

– Nisam htjela da je skinem skroz, pokazala sam Vanji u jednom trenutku, imala sam želju da precrtam… Nikada Sanjinu tetovažu ne bih sklonila, ni od jedne bivše djevojke ne bih sklonila, ali ovu hoću. Nervira me što gledam u to – priznala je Tomić.

– Anita, jesi li znala da je htjela na silu da skloni tetovažu posvećenu tebi? – pitao je voditelj.

– Meni je jedna osoba rekla, zanimalo me je zašto je to uradila…Ne interesuje me, neću da ispada da se brinem, neka skine, ja moju neću skinuti – odgovorila je Anita.

– Što si mene tjerala da skinem Sanjinu tetovažu? – pobjesnila je Matora.

– Pa dobro, da si mi rekla da skinem tetovažu od Stefana, ja bih skinula. Meni je tvoja smetala, tebi moja nije – dodala je Anita.

matora grebala tetovažu posvećenu aniti! baš želi da se riješi prošlosti

– Zamisli dokle to ide, to ludilo mozga, istetoviraš tetovažu za nekoga koga ne voliš?! Ova djevojka je totalno poludjela, ozbiljno si oboljela osoba – rekla je Matora, a Anita je imala zanimljiv prijedlog:

– Ma radi šta hoćeš, ne zanima me. Uradit ću zadatak ako hoćeš da dođu da ti skinu tetovažu, ako toliko hoćeš da je skineš – predložila je Stanojlović.

MATORA GREBALA TETOVAŽU POSVEĆENU ANITI! Baš želi da se riješi prošlosti Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima