MILAN UDAVIO BRATA, PA GA OKUPAO, OBUKAO I OBRIJAO?

spot_img

milan udavio brata, pa ga okupao, obukao i obrijao?

Sve se dogodilo u Požarevačkoj ulici u noći između 5. i 6. maja prošle godine. Sumnja se da je Saša udavljen.

Milan Grujić je i danas negirao citate iz optužnice da je kriv za bratovljevu smrt, a postavio je i nekoliko pitanja u sudnici.

  • Ja zaista ne znam kako su mom bratu nastale te povrede na vratu, te modrice na rukama i šta već piše na onom papiru. I moram da pitam kako patolog ne zna šta je on povratio te noći? Rečeno je već da se predozirao lijekovima i da je jeo pasulj i pio kafu. I kako sam ja uopšte mogao da ga udavim kada je on povraćao? – rekao je Grujić danas u sudnici.

Javna tužiteljka, Lidija Simović je navela da usvaja raniji iskaz medicinskih vještaka. Iako je Grujićeva odbrana podnijela zahtev da se iz glavnog pretresa izuzmu riječi vještaka da je Grujić umro od gušenja, vijeće to nije usvojilo.

  • Protivim se da se osnovni iskaz i dopuna vještaka ne navode kao dokaz zato što smatram da odbrana pokušava da zaobiđe navode Zavoda za sudsku medicinu. U tim navodima je rečeno da je pokojni Grujić imao povrede na vratu i koži, povrede mišića, grkljanske hrskavice gdje postoji mogućnost da je to učinjeno stezanjem šake ili šaka. Navodi se da je umro od gušenja. Takođe se usvaja da od udisanja želudičnog soka nije bilo mogućnosti da umre pa zato smatram da odbrana pokušava da odugovlači proces – rekla je Simovićeva danas u sudnici.

Prije ubistva dvojica braće su, kako je ranije navedeno, sjedili u kući s komšijom i pili alkohol. Komšija koji je ranije svjedočio, rekao je da se oni tada nisu svađali, ali i da je otišao oko devet sati uveče. Nakon odlaska komšije, Milan je navodno udavio brata pa je opet pozvao istog komšiju oko 3,30 ujutru da dođe. On je u tom pozivu komšiji rekao da mu je bratu pozlilo. Kad je komšija stigao, vidio je da je Milan brata obukao, okupao, obrijao, gotovo spremio za sahranu.

Milan je bratovu smrt prijavio te noći, a mrtvozornik je ujutru došao. Da tu ima nečeg sumnjivog otkrio je mrtvozornik koji je prijavio masnicu na oku preminulog.

Kako su komšije ispričale Kuriru dan poslije Sašine smrti, braća su imala raznih problema. Milan je volio često i da popije, a imali su i dugove.

Suđenje se nastavlja završnom riječi svih strana krajem oktobra.

(Kurir)

The post MILAN UDAVIO BRATA, PA GA OKUPAO, OBUKAO I OBRIJAO? first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima