back to top

Modni okršaj Kate Middleton i nove brunejske princeze

spot_img

modni okršaj kate middleton i nove brunejske princeze

Ljepotica hrvatskih korijena s brunejskim princem Abdulom Mateenom za kojeg nedavno udala na raskošnoj desetodnevnoj ceremoniji pred hiljadama zvanica, prvi put se pojavila u javnosti od onda. Anisha Isa Kalebić i nekad najpoželjniji princ, stigli su na vjenčanje tajlandskog multimilijardera Aiyawatta Srivaddhanaprabha, inače i vlasnika engleskog nogometnog kluba Leicester City. Princ Abdul i Anisha bili su posebni gosti na luksuznoj svadbi u Bangkoku.

Anisha Isa Kalebić oduševila je u tamnoplavoj haljini sa šljokicama i dugim plaštom engleske modne dizajnerice Jenny Packham. Riječ je o omiljenoj dizajnerici princeze od Walesa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @arabianroyalagency

 

View this post on Instagram

 

A post shared by lovelysdays (Lovely) (@royal_lovelysdays)

Upravo je Kate Middleton prije tri godine, tačnije 2021 u septembru na londonskoj premijeri filma o Jamesu Bondu “No Time to Die” odjenula sličnu haljinu onoj koju je nosila Anisha. Ipak, haljina od Kate Middleton je imala veći V izrez od onog brunejske princeze, no vidi se kako je riječ o sličnoj estetici kao i raskošnoj izvedbi po kojoj je britanska dizajnerica poznata.

modni okršaj kate middleton i nove brunejske princeze

I dok je Kate tada na premijeri bila bez dodataka i torbice, Anisha se odlučila za srebrnu mini torbicom s kopčom cvjetnih dekoracija brenda Roger Vivier koja je podigla cijeli styling nove princeze. Mnoge nije začudio Anishin modni odabir jer se školovala u Engleskoj, pa je sigurno bila u doticaju s dizajnom omiljene dizajnerice princeze od Walesa.

The post Modni okršaj Kate Middleton i nove brunejske princeze appeared first on Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima