Sastojci:
28,5 kinder čokoladica
280 g mljevenog plazma keksa
75 g putera
Za fil:
250 ml slatke pavlake
500 g krem sira
200 g kinder čokoladice
120 g šećera u prahu
Za ganaš:
150 g bijele čokolade
90 ml slatke pavlake
Recept za najbolji kinder čizkejk:
Pomiješajte mljevenu plazmu sa istopljenim puterom i lijepo sjedinite. U kalupu poredajte kinder čokoladice po ivici, tako da stoje uspravno. Zatim utisnite podlogu od keksa na dno. Stavite u frižider dok pravite fil za čizkejk. Umutite slatku pavlaku, pa joj dodajte krem sir umućen sa šećerom u prahu i sve to lepo sjedinite. Na kraju dodajte istopljenu kinder čokoladicu i lijepo promešajte. Sipajte fil za čizkejk preko podloge od keksa. Poravnajte i stavite u frižider dok pravite ganaš. Otopite belu čokoladu sa slatkom pavlakom i prelijte preko, pa vratite u frižider da se stegne.
BONUS VIDEO: