back to top

Nakon što je Taki osuo paljbu po Aneli, Sita Ahmić hitno reagovala: Toj PLINSKOJ BOCI OKRENUTOJ NAOPAKO imam da…

spot_img

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković u emisiji ”Premijera – Vikend specijal” raspalio je rafalnu paljbu po Aneli Ahmić, nakon što je upitan da prokomentariše uvrede koje je uputila na njegov račun i njen odnos s Majom u rijalitiju ”Elita”.

– Vidim da priča mnoge ružne riječi od mene, ona je muža zaboravila poslije 15 dana u “Eliti” sa Janjušem. Ima koeficijent inteligencije veličine cipele, broj 25. Ona pokušava da kopira Maju, nije uspjela, a Maja je tamo pojede za doručak… Nije ona moj tip, nije ona za mene, imam mnogo ljepše i mlađe curice. Aneli je Majin fan i dalje…Čujem se s vremena na vrijeme sa Stanijom, ja je uvijek podržavam, kao i ona moju Maju. Mi smo čuli samo jednu stranu od Aneli, a čuli smo da će se oglasiti prijatelj koji će da kaže istinu o svemu. Janjuš je imao simpatije prema Aneli, ali je ona njega pikirala. Ona je odmah tu našla neki prostor – rekao je Majin otac pred premijernim kamerama, a povodom svega ovoga što je izrekao za Pink.rs oglasila se Anelina sestra Sita Ahmić, koja nije štedjela reči.

nakon što je taki osuo paljbu po aneli, sita ahmić hitno reagovala: toj plinskoj boci okrenutoj naopako imam da…

FOTO: PINK.RS, E-STOCK

– Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Pa na primjer ovaj šta je otac, ne znam ni ja, tako bar kažu, ali ne može mi se sastaviti s glavom da otac podržava psihotično ponašanje i seksualne aktivnosti, te mijenjanje partnera u onoj količinu… Silikone u zadnjici, te izmjenu ličnog opisa, nagovara vlastito dijete da napada i vrijeđa ljude zato se čudim da je otac. Ni za šta drugo, inače fizički su bili identični, jasno je da je on otac. E pa da poručim toj ”plinskoj boci naopako” da mu je bolje da se skoncentriše na neki posao i zaposli se na primjer u pekari i slično, a ne da glumi lažnog pijanog bogataša, već da plati garderobu ženi u butiku gdje na dug kupuju zajedno i sada je za Novu godinu uzeo dva džaka i nije platio, ostatak je takođe poznat javnosti o njegovim dugovima… Nemoj da me vuče za jezik – poručila je Sita Takiju.

nakon što je taki osuo paljbu po aneli, sita ahmić hitno reagovala: toj plinskoj boci okrenutoj naopako imam da…

FOTO: PINK.RS, PRIVATNA ARHIVA

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima