back to top

Narkodilera izdali ćelavi i golobradi ljudi!

spot_img

Brijača iz Genove nedavno je uhitila talijanska policija zbog dilanja droge nakon što je primijetio da su mnoge mušterije koje ulaze u njegov dućan ćelave i golobrade. ….

Karabinjeri, odnosno talijanska policija, dobivala je dojave o aktivnostima dilera droge na području Foce Genove, ali zapravo nije imala čvrstih tragova.

Karabinjeri istražne jedinice u Genovi, u suradnji s postajom Forte San Giuliano, formirali su timove za nadzor kako bi uočili bilo kakvu neobičnu aktivnost.

Upravo je jedan od tih timova izvijestio o neobično velikom broju ćelavih i golobradih muškaraca koji posjećuju malu brijačnicu koju vodi 55-godišnjak.

Pojedinci su bili različite dobi i činilo se da su iz različitih društvenih slojeva, ali imali su jednu zajedničku stvar – bili su ćelavi i golobradi! Drugim riječima, nije izgledalo kao da im treba šišanje, šišanje ili brijanje!

Brzom i učinkovitom istragom pokazalo se da je većina mušterija u brijačnicu dolazila samo po drogu, iako su se neke ipak ošišale uz svoje riskantnije kupnje.

Karabinjeri su prvo provalili u 55-godišnjakovu kuću u kojoj je pronađeno nekoliko grama hašiša, a potom i u njegovu brijačnicu gdje su, skriveno u međukatu, pronašli 100 grama kokaina, četiri precizne vage i materijal za pakiranje droge. .

Brijač koji je trgovao narkoticima odveden je u zatvor Marassi gdje čeka zatvorsku kaznu.

izvor: Zanimobostidana.com

Molimo vas da internetski portali, ako kopirate originalni članak s naše stranice zanimljivosti dana, NAVEDITE NAS KAO IZVOR i MALO PROMIJENITE NASLOV. Hvala vam!

narkodilera izdali ćelavi i golobradi ljudi!narkodilera izdali ćelavi i golobradi ljudi!


zanimljivostidana.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima