NEDJELJNI HOROSKOP: Rak uspješan na poslu, Vaga napreduje, Strijelčevi da se drže po strani, a vi?

spot_img

Pročitajte nedjeljni horoskop od 4. do 10. septembra 2023. godine i saznajte šta vam zvijezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

OVAN

Nedjeljni horoskop od  4. do 10. septembra 2023. godine vam donosi dosta posla. Trudite se da ravnomjerno rasporedite obaveze kako vas ne bi dočekale na kraju nedjelje. Povoljna situacija na polju novca. Očekujte priliv u pravi čas! Osjetićete i ogromnu partnerovu podršku, budite otvoreni sa njim i uzvratite mu istom mjerom. Trebaće vam više odmora i zdravije ishrane!

BIK

Početak nedjelje vam donosi nove izazove. Naćićete se u dilemi, ali ne očajavajte. Preispitujući sebe uvidjećete nove vidike. Na um može da vam padne genijalna ideja. Ne budite lijeni i aktivirajte se više kako na poslu, tako i u društvenom životu. Nedostaje vam fizičke aktivnosti. U drugoj polovini nedjelje moguće je kraće putovanje. Poklonite više pažnje partneru!

BLIZANCI

Ove nedjelje očekuje vas gust raspored na poslu. Budite spremni na nepredviđene situacije i rješavajte ih u hodu. Stiže vam podstrek nadređenih i prijatelja. Ideje koje ste zamislil mogle bi ove nedjelje da se realizuju. Zavirite u svoj imenik i potražite ljude koji bi mogli da vam pomognu. Na ljubavom bolju spremite se na promjene. Slobodni Blizanci ne miruju, dok one zauzete očekuje okretanje novog lista.

RAK

Zvijezde vam predviđaju povoljne prilike u karijeri. Vaš trud će se isplatiti i bićete primijećeni od strane važnih ljudi. Iskoristite to! Finansijski problemi se polako popravljaju, ali to ne znači da odmah pohrlite u trošak. Napravite nedjeljni plan, pogotovo ako imate više članova u kući.

LAV

Ove nedjelje hedonizam bi mogao skupo da vas košta. Imate potrebu sebi da date malo oduška, ali ne pretjerujte. Posao i bliski ljudi ne treba da trpe. Ukoliko vas je stigao umor, bolje porazmislite o odlasku na godišnji odmor. Slobodni Lavovi biće u prilici da započnu vezu. Oni zauzeti bi trebalo više da se posvete partneru. Mogući su bolovi usljed promjene vremena!

DJEVICA

Ova nedjelja je sedmica novih otkrića, promjena loših navika i osvješćivanje vaših mana. Trudite se samo da se previše ne izolujete od dragih ljudi. Napunite se pozitivnom energijom u prirodi, više se aktivirajte i imaćete elena za nove poslovne izazove. Pričuvajte se lažnih obećanja, više se oslanjajte na sebe!

VAGA

Nedjeljni horoskop od  4. do 10. septembra 2023. godine vas donosi nove poslovne prilike. Imate mogućnost za napredovanjem, ali vas koči izlazak iz zone komfora. Bez rizika nema ni napretka. Sve što vas muči stavite na papir i napišite pozitivne i negativne strane toga. U ljubavi imate mogućnost da napravite korak naprijed. Unosite više vitamina i tečnosti!

ŠKORPIJA

Ove nedjelje intuicija vam dolazi do izražaja. Moguć je susret sa nekim ko vam je bio važan u prošlosti. Zvijezde vas savjetuju da je vrijeme za promjene. Dosta se bili u zoni komfora. Obratite pažnju na dokumentaciju prilikom bilo kakvog potpisivanja. Moguće je da će vam se potkrasti greška. U ljubavi je potrebno da vi preuzmete inicijativu.

STRIJELAC

Ove nedjelje pripazite na komunikaciju kako ne biste upali u bespotrebne rasprave. Retrogradni Merkur vam donosi nesporazume, te svaki put dobro razmislite prije nego što nešto kažete. Na ljubavnom polju slobodni Strijelčevi biće skloni flertu i “zabranjenom voću”. Držite se po strani kako ne biste upali u probleme. Zauzetima nedostaje više pažnje.

JARAC

Vaša trvdoglavost dolazi do izražaja. Željećete da sve bude po vašem, a to se kolegama na poslu neće svidjeti. Spustite loptu i radite u timu. Nije vrijeme za zaduživanja i podizanje kredita. Umjesto toga pazmislite o planu štednje. Ljubav će vam biti na posljednjem mjestu, te oni zauzeti neka vode računa. Mogli biste nepažnjom da povrijedite partnera. Obratite pažnju na krvni pritisak!

VODOLIJA

Tokom čitave sedmice bićete na sto strana. Ne želite ništa da propusitite, a to bi moglo da vam donese frustracije i stres. Odvojite malo vremena i za sebe, završite započeto i uživajte u stvarima koje vas ispunjuju. Prema partneru trudite se da ne budete rezervisani kako biste pojačali bliskost i povjerenje. Slobodne Vodolije biće raspoložene za nova poznanstva!

RIBE

Nedjeljni horoskop od 4. do 10. septembra 2023. godine vam upozorava na važne datume i rokove. Bolje i da zapisujete sve, kako vam slučajno ne bi nešto promaklo u gužvi i brzini. U saobraćaju budite oprezniji. Očekujte nalete neraspoloženja i bijesa. Vrijeme je da razmislite zbog čega ih imate i da poradite na sebi. Fizička aktivnost bi vam dobro došla!

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima