back to top

NIŽU SE UVREDE: Žustra svađa žirija “Zvezda Granda”

spot_img

Već prvi duel ove subote u „Zvezdama Granda“ između Anđele Đurđević iz Valjeva i Smiljane Jeremić iz Beograda izazvao je žestoku svađu žirija oko kilograma nakon provokacije Saše Popovića.

Anđela je odabrala pjesme „Zlato srećan put“ i “Crni ples“, dok je Smiljana pjevala „Evo zima će“ i „Bižuterija“.

Ovaj duel se završio 5:2 u Anđelinu korist.

nižu se uvrede: žustra svađa žirija “zvezda granda”

Žiri se saglasio u prvim komentarima da su obje takmičarke bile ujednačene kada je pjevanje u pitanju, a onda je nastala žestoka svađa oko kilograma gdje su opasno zaratili Saša sa jedne strane i Ana i Snežana koje su branile stav da vole svoje obline.

-Vas dvije ste se prijavile online, vidi se da ste online. Poslale su lijepu njigovu glavu i ja vidim lijepo pevaju stvarno, malo se šalimo – rekao je Saša aludirajući na kilograme, a odmah su se umiješale Ana Bekuta i Snežana Đurišić koje su pomislile da su prozvane, pa su obje Saši dokazale da vole svoje obline i udruženim snagama su se borile.

-Nemoj da vrijeđaš seljake, nisi ti seljak, ti si prostačina jedna. Ko si ti da komentarišeš kilograme, sram te bilo – rekla je Sneža, a Ana je nastavila:

-Kakav si ti bio 2001. godine koliko si kilograma imao, nisi mogao da prođeš kroz vrata?!

nižu se uvrede: žustra svađa žirija “zvezda granda”

Sale je nastavio da doliva ulje na vatru, pa je odgovorom još više isprovocirao Snežanu i Anu koje su na kraju ustale sa stolica i nastavile svađu.

-Evo ja priznajem tada sam imao 85, sada imam 74 kilograma. Ja sam smršao 11 kolograma. Zašto ti i Snežana ne idete mojim putem? To više nisu obline, vi ste pjevačice i kada izađete na scenu treba da pokažete narodu kako se pjeva i kako treba da izgleda pjevačica. Ti si Bekuta 2012. godine imala 20 kolograma manje, izvinjavam se 30 manje – kazao je Saša, a onda je dobio odgovor od Bekute koji nije očekivao:

-Ja biram izneđu du*eta i lica, šta misliš da sam izabrala? Šta meni fali? Da li si ti normalan? – dodala je Ana, dok je Snežana stala pored nje i tako su nastavile da provociraju Sašu.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima