back to top

Novi poslovni poduhvat Sarah Jessice Parker: Odobrila bi i Carrie Bradshaw

spot_img

Želja za slatkim, malim detaljem koji bi upotpunio izgled otprije kupljenih cipela ne mora baš uvijek završiti nabavkom novog para. Dovoljna je sitnica kako bi salonke koje već neko vrijeme nosimo zablistale novim sjajem. Za osvježeni “look” cipela pobrinula se Sarah Jessica Parker koja je u svojoj liniji obuće SJP by Sarah Jessica Parker utjelovila estetiku svog lika Carrie Bradshaw iz serijala “Seks i grad” te serijala “I tek tako…”.

Sada je otišla korak dalje. Nedavno se udružila s brendom Lele Sadoughi (ukrasi za kosu, ukrasni češljevi, fina bižuterija, kape, šeširi …) i lansirala liniju kopči za cipele, ukosnice, broševe, trake za glavu, rajfove s efektnim ukrasima koji podsjećaju na fascinatore.

Dovoljno je pričvrstiti njene ukrasne kopče za cipele da im se da novi sjaj. Njeni uočljivi, u isti mah damski ukrasi za glavu (radi se o modnoj čaroliji spajanja nespojivog a la Carrie Bradshaw) pričvršćeni za fini, tanki rajf garancija su da ćete biti zamijećeni tokom sezone božićnih partyja.

Čini se da glumica i izvršna producentica kultnog serijala – koji nam i danas može poslužiti kao modni leksikon – cilja baš na segment obnavljanja postojećeg, – već nošenih pari cipela ili odjevnih kombinacija Osmislila je liniju koja se sastoji od 27 komada, 12 efektno dizajniranih kopči za cipele te odgovarajućih naušnica, traka, broševa i ukrasa za glavu. Tu je i prekrasan prsten s velikom perlom koji ide uz kopču za cipele s istim ukrasom.

A kako ideja o obnavljanju postojećeg u ormaru za cipele izgleda u praksi, pokazala je odjevnom kombinacijom: ljubičastoj haljini uz koju je dodala salonke osvježene ukrasima iz svoje nove kolekcije, na događanju u New Yorku. Bila je gošća manifestacije u Manhattan Theatre Clubu, na panelu koji je moderirala poznata modna novinarka, Faran Krentcil.

Novi poslovni poduhvat Sarah Jessice Parker: Odobrila bi i Carrie Bradshaw Azra Magazin.


azra.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima