Obradović burno o “kockanju” svojih igrača, Zvezda o dolasku Cabocla: Igračima u NBA izgleda zanimljivije

spot_img

U Partizanu je vrijeme za slavlje nakon pobjede u drugom “vječitom derbiju” u samo četiri dana.

Druga pobjeda došla je u ABA ligi, gdje je Partizan u prethodnom kolu morao regresirati protiv Mege.

Nakon četiri dana opet fantastična atmosfera. Nije lako igrati dvije utakmice protiv iste momčadi u kratkom vremenu, ali tako je pao remi. Ono što smo pokušali u pauzi je vidjeti tko može igrati, izašli smo s 11 igrača, to dovoljno govori o problemima u kojima se nalazimo. U četvrtak putujemo u Baskoniju, znamo da je promijenjen trener i da imaju kadrovskih problemarekao je Obradović i dodao:

Odlična utakmica, Zvezda je dobro otvorila utakmicu, vratili smo se u drugom dijelu. U trećoj četvrtini smo napravili nekoliko grešaka koje se ponavljaju. Ipak smo uspjeli pobijediti, važan trijumf. Sretan sam zbog prijateljske atmosfere između momčadi na parketu.

Trener Partizana burno je reagirao na konstataciju novinara da se “Partizan kocka u pojedinim trenucima na terenu”.

U srijedu ću reći igračima što ste rekli. Reći ću im da se ne kockaju, ne ljuljaju i igraju košarku. Zar neko stvarno misli da će Partizan izaći na teren da se kocka i klati ili to ima veze sa kvalitetom protivnika. Ja zovem svoje igrače, jer ih jako volim, ali ja nisam mama i tata da im kažem bravo. Pazite da se nitko ne kocka. Ne možemo očekivati ​​da svaki naš šut bude koš. Je li to realno? Imaju kvalitetu, imaju Napier, Gedraitis je najbolji strijelac Eurolige. Moji dečki rade i bore se i uvijek će mi čuvati leđa. Mogu biti ljutiji od tebe, za mene je to stvar koncentracije – to je cijela poanta.

Douzer i Kaminski igraju sjajno u posljednjih nekoliko utakmica.

Imao je fantastičan broj asistencija i odigrao izvanrednu utakmicu. Imali smo samo dva tjedna treninga i počeli smo sezonu, treba vremena za razgovor i rad s njima. Od Douzera se traži agresivnost u napadu, a odličan je i u obrani. Važno je da se uklapa u ono što je naša filozofija. A Kaminski je netko tko ima puno iskustva i naravno da svaki igrač ima prednosti i mane. Sve te nedostatke pokušavamo sakriti. Kaminsky ima puno vrlina, za razliku od onih mana. Lessor i Kaminsky se ne mogu uspoređivati, nemaju veze jedno s drugim.

O dolasku Brune Cabocla?

Zoran Savić i ja smo razgovarali o nenormalnom broju igrača, svakom igraču su skenirane mane i vrline. Za koga god da smo mislili da bi mogao biti taj igrač, nije bilo šanse da se nešto napravi. Možda je to zanimljivije igračima u NBA ligi, ne znamzavršio je trener Partizana.

Sportska centrala

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima