back to top

OGLASILA SE “LJEPOTICA” SA SLIKE SA PRIJOM: Ljudi, ja sam dečko

spot_img

Ogromnu pažnju na društvenim mrežama izazvala je fotografija Aleksandre Prijović sa “atraktivnom brinetom” koja je zapravo muškarac i zove se Božidar Pavlić, poznat i kao Božo Kralj.

Nakon što je ta fotografija potom preplavila i medije, Božidar se oglasio na Instagramu, očigledno zasut raznim porukama na račun fizičkog izgleda.

-Ja sam dečko, ljudi, ali hvala na komplimentima – napisao je Božidar, pošto ljudima i dalje nije bilo najjasnije “o čemu se tu radi”.

Božidar je hrvatski frizer i odnedavno pjevač koji sarađuje sa poznatim Hrvaticama kao što su dizajnerica Matija Vuica, pjevačica Hana Mašić, manekenka i model Tina Mustapić.

On je jednom prilikom izjavio da mu se u najvećem broju javljaju oženjeni muškarci.

-Ne znam što ih toliko pali kod mene, ali najviše mi se javljaju upravo oženjeni muškarci, sanjare o noći provedenom sa mnom, mogu zaključiti da je to zbog mog atraktivnog izgleda, ali iskreno mi je žao njihovih žena – rekao je Božidar, pisao je Jutarnji list.

Prije više od godinu dana priznao je da je u vezi čitavu deceniju, te da su mu partner i porodica iskrena podrška i oslonac.

-Pojedini mediji me ne žele puštati pod izgovorom da se ne uklapam u njihov program. Mislim da je tu problem taj što moje pjesme imaju onako malo srpski štih, a takođe to ima veze i sa mnom i s mojim izgledom, jednako kao i sa seksualnom orijentacijom, ali promijenit će se to sve jer ja odustati neću – istakao je jednom prilikom.

Božidar se osjeća kao muškarac, a njeguje ženstveni izgled.

-To je zato što volim androgeni izgled, volim njegovanu kožu i kosu, obožavam šminku, mislim da je to sve dio života i da uopšte ne bi trebalo da postaje neke predrasude prema tome jer odjeća i svi kozmetički preparati apsolutno mogu biti uniseks. Ja sam muškarac iz budućnosti – kazao je na tu temu.

Na pitanje da li mu se desi da ga neko nekada zamijeni za ženu i kako reaguje, kazao je:

-Naravno, često me na primjer u klubovima zamijene za ženu. Ja im onda kažem da sam dečko i sve bude ok, čak mi kažu: “care” ili me počaste pićem. Zapravo nisam nikad doživio neko neugodno iskustvo u toj situaciji. Ja sam se već navikao. Jedino što me svi pitaju kako da mi se obraćaju, u ženskom ili muškom rodu, ja uvijek kažem u muškom zato što sam ja muškarac i to je to. Nikada nisam razmišljao o tome da promijenim spol i u svojoj koži se osjećam izvrsno.

OGLASILA SE “LJEPOTICA” SA SLIKE SA PRIJOM: Ljudi, ja sam dečko Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima