back to top

OGLASILA SE MAJKA DJEVOJČICE KOJU JE UJAK SILOVAO DEVET GODINA

spot_img

oglasila se majka djevojčice koju je ujak silovao devet godina

Nakon vijesti da je njegovu kćerku dugi niz godina silovao ujak Albanac (33) otac ga je ubio, a o ovom nesretnom događaju se oglasila i njegova supruga i sestra žrtve.

Ona je prvi put dala izjavu za tamnošnje medije i rekla da je za slučaj zlostavljanja saznala tek “prije par dana”.

  • Za ovaj događaj sam saznala pre 3-4 dana. Nisam ništa znala. Ni kćerka mi nije rekla. Muž je saznao i nakon što ga je ubio pozvao me je i rekao mi: “Ubio sam tvog brata”, rekla je žena u šoku.

Podsjećamo, 18-godišnja ćerka je nedavno priznala svom ocu za zlostavljanje koje je preživljavala godinama od strane ujaka. On ju je, kako se navodi, od njene devete godine primoravao da ima raznorazne odnose sa njim, snimao je i prijetio da će ih objaviti ukoliko prestane to da radi.

Mediji prenose da je otac, kada je od kćerke čuo užasne vijesti rekao da će on sve da sredi. Žrtvin otac ima troje djece iz prvog braka, a sa drugom suprugom i sestrom nastradalog Albanca imao je jednu kćerku.

Kada je saznao šta je njegova kćerka preživjela, otiša je do kuće, uzeo pušku karabin i zamolio ženu da pozove brata i slaže da je njen muž doživio kvar na vozilu i da mu je potrena pomoć na putu. Odmah su se posvađali, a djevojčicin otac je drškom od oružja udario Albanca u lice, a zatim pucao u njega.

Pedesetogodišnji muškarac se odmah predao policiji nakon počinjenog ubistva. Kada je policija došla na mjesto nesreće, pronašli su tijelo sa povredama na licu i ranom od oružja na grudnom košu.

(Kurir/M.S.)

The post OGLASILA SE MAJKA DJEVOJČICE KOJU JE UJAK SILOVAO DEVET GODINA first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima