back to top

ONA JE NOVA RADA MANOJLOVIĆ: Pobjegla iz finala „Zvezda Granda“ i sprema da pokori estradu

spot_img

Talentovana Ivona Damjanović iz Sombora još od malena je maštala da će postati pjevačica, zato se i prijavila za šou „Neki novi klinci“, a kasnjije i „Zvezde Granda“ koje su je i proslavile i ostvarile njen san.

Zahvaljujući Ani Bekuti, mentorki koja je bila uz nju devet mjeseci, Ivona je briljirala u muzičkom talent šouu, a osim što je važila za najvrckaviju takmičarku, bila je i jedna od najduhovitijih.

Tako je prošle godine na dan finala, tokom generalne probe pobjegla sa scene, a zapravo se samo našalila sa obezbjeđenjem koje je iznijelo sa iste.

–Ovo nije kraj, radit ću na sebi, stvarno želim da uspijem u ovome i mislim da sam to i pokazala na sceni, tako da mislim da me u budućnosti čekaju jako lijepe stvari. Posao je ispred mene, snimanja, planiram da snimim pjesmu. Sve je to za neki nov početak i nadam se lijepoj budućoj karijeri i da je ovo odskočna daska za tako nešto – rekla je Ivona poslije finala „Zvezda Granda“, a dato obećanje je i ispunila.

Nakon nekoliko mjeseci medijske pauze, Ivona se vraća na scenu jača nego ikad.

-Tek poslije finala, poslje određenog vremena se sazna ko je uspio, ko nije, čak i neki finalisti koji dođu do kraja nema ih, zato što nisu iskoristili priliku, nisu radili na sebi. Ja ću biti izuzetno uporna, koliko već možete da očekujete čak i jedan hit – najavila je nedavno Ivona koja je čak snimila i spot za svoj prvijenac.

Provokativnija nego ikad, sa svjetlijom bojom kose i izraženim make up-om, Ivonu mnogi saradnici na setu nisu prepoznali, te se komentari da se promijenila i da izgleda bolje nego ikad i dalje nižu.

Mnogi je upoređuju sa Radom Manojlović po izgledu, stasu i načinu govora, a iako joj to imponuje, ipak želi da je prepoznaju po nečemu što je svojstveno samo njoj.

–Milion puta mi se to desilo, moram da priznam da nisam svjesna toga. Prija mi zato što je Rada jedna lijepa žena, harizmatična, zgodna, uspješna i naravno da mi imponuje. Ali tako s druge strane bih voljela da napravim svoj identitet i da radim na njemu – istakla je Ivona.

pressmediabih.com

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima