Ovo je doručak zahvaljujući kome je Sanja Kužet smršala čak 18 kilograma

spot_img

Godinama unazad voditeljica Sanja Kužet važi za jednu od najzgodnijih dama na javnoj sceni na čiji šarm, ali i izgled niko ne ostaje ravnodušan.

Zaštitno lice „Zvezda Granda“ i danas majka dvoje djece svoju fvitku figuru, osim genetike duguje i zdravoj ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Ipak, kao i sve žene nakon porođaja Sanja se suočila sa problemom viška kilograma koje je zahvaljujući posebnom režimu ishrane za samo šest mjeseci dovela do savršenstva.

Atraktivna voditeljica vodi računa šta unosi u organizam, a sada je svojim pratiocima otkrila da za doručak jede kašu sa borovnicama.

Sanja je svojevremeno ispričala da se u drugoj trudnoći ugojila 18 kilograma, ali da je nakon pola godine uspjela da se vrati na staru kilažu upravo zahvaljujući ovakvim obrocima.

-Najdeblja sam bila u trudnoći, ugojila sam se čak 18 kilograma. Međutim, poslije šest mjeseci sam se vratila svojoj liniji. Ja sam visoka žena i nama je lakše. I kada se ugojimo, to se nekako sve lijepo rasporedi i ne bude toliko primjetno – istakla je Sanja svojevremeno, pa otkrila u čemu je ključ topljenja kilograma:

–Izbacila sam hljeb iz ishrane. Generalno, ne jedem ugljene hidrate, jer od njih samo otičemo. Prva stvar koje sam se odrekla bilo je ono divno, toplo pecivo, koje sam toliko voljela. Vjerujte mi da ćete bez ugljenih hidrata lakše izgurati radni dan, jer oni utiču na to da nam se spava. Kada izbacite sve ono što smeta vašem zdravlju, vidjet ćete da će to povoljno uticati i na vaš izgled.

Umjesto industrijskih slatkiša, zgodna voditeljica jede voće, a ključ njenog manekenskog izgleda je i u redovnoj fizičkoj aktivnosti koja je dio njene svakodnevnice već godinama.

-Nikada nisam bila neki veliki ljubitelj slatkiša. Čim osjetim da mi pada šećer, pojedem neko voće. Nekad uzmem i jagode sa šlagom, to mi je super. Godinu dana aktivno igram tenis i to mi mnogo pomaže da ostanem vitka. Taj sport je moja ljubav iz mlađih dana, ali ranije nisam imala vremena da mu se posvetim. Zahvaljujući tenisu imam više elana da vježbam i budem u dobroj formi – objasnila je voditeljica kako prenosi zadovoljna.rs.

Ovo je doručak zahvaljujući kome je Sanja Kužet smršala čak 18 kilograma Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima