back to top

Ovo je kraj za Anđela i Anitu: Produkcija ih ovim potezom razdvaja

spot_img

Popularni par iz rijaliti programa “Elita” Anđelo Ranković i Anita Stanojlović privlače veliku pažnju svojim odnosom, a kako imaju veliki broj fanova, isto tako mnogi ljudi ni ne vjeruje u ovaj odnos i misle da su zajedno samo zarad rijalitija i glave priče u programu. Iako su komentari različiti, oni su iz dana u dan sve bliži i gotovo po cijeli dan provode zajedno. 

Ona koristi svaki trenutak da bude u njegovoj blizini i pokaže mu koliko joj je stalo do njega, a posebno joj se posrećilo jer je sa njim u izolaciji već treću nedjelju. 

Međutim, Anita je prizivala izolaciju otkako je Ranković prešao prag Bijele kuće, ali se i nadala da će njihov odnos biti zanimljiv i da će zbog toga produkcija televizije Pink da im omogući više nedjelja daleko od cimera, kao što se nekoliko puta dešavalo tokom prethodnih sezona. Stanojlovićeva je izračunala da bi sa Anđelom mogla da provede nekoliko nedjelja tamo, zbog praznika, ali po svemu sudeći izgleda da se zabrojala i da je Veliki šef donio novu odluku. 

Ovo je kraj za Anđela i Anitu: Produkcija ih ovim potezom razdvaja

Naime, danas se na televiziji Pink pojavilo obavještenje da će biti održane “Nominacije” što znači da će Anđelo i Anita morati da se suoče sa mišljenjem svih svojih cimera i da će onda jedno od njih dvoje prenoćiti u sobi za izolaciju sa takmičarem koji bude imao najmanju podršku publike. U nedjelju bi po planu trebalo da bude izbacivanje, kog nije bilo nekoliko prethodnih nedjelja zbog raznih takmičara koji su diskvalifikovani i praznika koji su pali na taj dan. 

Inače, iako su nakon prve nedjelje isto bile održane “Nominacije” produkacija je odlučila da ih vrati u izolaciju, pa postoji mogućnost da će se to desiti i danas jer neće biti izbacivanja na Božić, kao što nije bilo ni prethodnih sezona. 

Ovo je kraj za Anđela i Anitu: Produkcija ih ovim potezom razdvaja Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima