back to top

PATOLOG OTKRIO: EVO ŠTA UTIČE NA SVE MANJE ŠANSE DA SE UTVRDE SVI DETALJI ZLOČINA UBISTVA DANKE ILIĆ

spot_img

patolog otkrio: evo šta utiče na sve manje šanse da se utvrde svi detalji zločina ubistva danke ilić

On je istakao da je DNK neprikosnoven metod u identifikaciji tijela i najvažniji element u istrazi, jer DNK profil djevojčice mora da se poklopi sa DNK profilom njene majke, odnosno krvnih najbližih srodnika.

Na pitanje da li su, kako prolazi vrijeme od ubistva Danke Ilić, manje šanse da se utvrde svi detalji ubistva, Radosavljević je rekao da vrijeme koje prolazi čini to da dolazi do degenerativnih sekundarnih promjena na tijelu, kao i da elementi vanjske sredine, poput vlage, visoke temperature, djelovanje životinja mogu da dovedu do određenih promjena.

Podsjetimo, potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora, za čiju smrt su osumnjičeni radnici JKP “Vodovod” u Boru Srđan Janković (50) i Dejan Dragijević (50), se nastavlja.

Policija obilazi, pretražuje i kopa teren čak i tamo gdje ljudska noga nije kročila, izjavio je državni seketar MUP-a Željko Brkić i objasnio da teza “tijela nema” ne može da ugrozi istragu i osumnjičene oslobodi odgovornosti.

Državni sekretar ističe da ima dokaza i materijalnih i ličnih koji potkrepljuju priznanje, ali da “o njima ne može da govori”.

  • Tužilaštvo vodi računa o njima, o tome na koji će način izaći s njima u javnost, kao i o njihovom dokaznom kredibilitetu. Ta činjenica da još ne postoji tijelo ni na koji način ne uskraćuje mogućnost suda da u skladu s drugim dokazima i drugim saznanjima donese presudu.

Inače, sahrana Dalibora Dragijevića, koji je osumnjičen da je bratu Dejanu Dragijeviću zajedno s njihovim ocem Radoslavom pomogao da sakriju tijelo male Danke, održat će se danas na Novom groblju njegovog rodnog mesta, u Zlotu.

Od ranih jutarnjih sati priprema se sve za sahranu, s obzirom na to da grobari od jučer rade na kopanju. Sahrana će se obaviti u 14 sati, a posmrtni ostaci Dalibora Dragijevića stići će u Zlot pravo iz Niša.

Međutim, kako su nam grobari danas rekli, u žurbi su kako bi završili na vrijeme, pošto ih je policija u toku jučerašnjeg dana prekidala u poslu blokadom ovog mesta.

(Tanjug, Kurir)

The post PATOLOG OTKRIO: EVO ŠTA UTIČE NA SVE MANJE ŠANSE DA SE UTVRDE SVI DETALJI ZLOČINA UBISTVA DANKE ILIĆ first appeared on Hayat.ba.

hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima