back to top

PJEVAČEV VANBRAČNI SIN OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: ‘Majci nikad ne smiješ reći da si upoznao brata…’

spot_img

Legendarni pjevač Šaban Šaulić poginuo je u februaru 2019. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kad se vraćao s jednog nastupa u Njemačkoj. Iza sebe je ostavio četvero djece, dvije kćerke Ildu i Sanelu i sina Mihajla koje je dobio u braku s Gordanom Šaulić i vanbračnog sina Roberta.

Robert Šaulić je na očevoj sahrani stajao postrani, ne želeći prilaziti sestrama i udovici Gordani jer zna da njima to ne bi godilo. Međutim, mlađem bratu Mihajlu, kako su mediji tada pisali, prišao je u kapelici i čvrsto ga zagrlio dok su obojica ronili suze.

Mihajlu je navodno bilo zabranjeno majci Gordani reći da je u kontaktu s polubratom.

-Brata Mihajla sam upoznao na tatinom koncertu na Kalemegdanu gdje me je on pozvao da dođem da se družimo. Mihajlo je trčkarao okolo i u jednom trenutku kad sam ja rekao: ‘E tata, da te pitam…’, Mihajlo je zbunjeno pitao Šabana: ‘Kako on tebe zove tata?’. Taj trenutak ću pamtiti do kraja života! Otac je tada zagrlio obojicu i nježno rekao Mihajlu: ‘Kako sam tebi tata, tako sam i njemu samo što nemate istu majku. Mami Goci ne smiješ nikada reći da si upoznao brata i to je naša tajna koju moramo čuvati – izjavio je tada Robert, pa dodao:

PJEVAČEV VANBRAČNI SIN OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: ‘Majci nikad ne smiješ reći da si upoznao brata…’

-I zaista, Mihajlo je šutio sve ove godine. Možda ni dandanas nije ništa rekao Goci. Pitao sam ja kasnije tatu kad smo se viđali je li Mihajlo odao tajnu Gordani, on mi je rekao da ni riječ nikada nije rekao. Poslije toga brata i sestre vidio sam tek u kapelici na sprovodu našeg oca.

Šaulić je Roberta dobio kad je imao 18 godina te je za njega plaćao alimentaciju dok nije postao punoljetan što je svojevremeno potvrdio i pjevačev menadžer.

PJEVAČEV VANBRAČNI SIN OTKRIO DUGO ČUVANU TAJNU: ‘Majci nikad ne smiješ reći da si upoznao brata…’ Express.

express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima