back to top

PJEVAČEVA SUPRUGA IMA VANBRAČNOG SINA: Pričalo se da želi njihovo bogatstvo 

spot_img

Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković godinama žive u sretnom braku u kojem su dobili dva sina i kćerku, međutim malo ko zna da njegova žena ima vanbračnog sina Nikolu koji živi u Americi.

Naime, pjevačeva supruga je više od dvije decenije ponosna majka sina Nikole kojeg je dobila u vanbračnoj zajednici. S ocem svog prvog djeteta tada je živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku s njihovim sinom koji danas ima 28 godina.

-S tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u vanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio dva fakulteta i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan – ispričala je Slađa prije dvije godine i otkrila jesu li njena ostala djeca u kontaktu s polubratom, ali i kad je posljednji put vidjela Nikolu.

-Ostala moja djeca jesu u kontaktu s Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju s njim, nego ja. Nisam ga vidjela neko vrijeme, posljednji put sam ga vidjela prošle godine. Tad smo se s njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio s njim, nažalost – rekla je tada Slađa, a na pitanje je li se Đani upoznao s njenim vanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

-Naravno da su se upoznali. Nikola poštuje Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno ko je otac. Svi moji bližnji, moja obitelj i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko djece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvero, a s Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju djecu. Imati četvero djece veliki je uspjeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četvero rodila na carski rez i bilo je povuci-potegni kad sam trebala roditi Sofiju. To je baš bila hrabrost – rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada s Nikolinim ocem.

-Nisam u kontaktu s Nikolinim ocem, nema ni potrebe… Naš sin je veliki, ostvaren, nije dijete. Puno godina je prošlo otkad se nisam vidjela s tim čovjekom – zaključila je Slađa i dodala da Đani Nikolu nikada nije odvajao od svoje djece.

View this post on Instagram

A post shared by Express (@express.ba)

U medijima se povela i priča o tome hoće li Nikola imati pravo na imovinu porodice Trajković.

-Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamjera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan – objasnio je upućen izvor i dodao:

-Radi i živi u Americi, vrijedan je i sam sebi sve osigurava. I sa Slađom se rijetko čuje, nema je naviku zvati. Jedino održava kontakt s braćom. Posebno se čuje s Milošem koji je nedavno dobio dijete. Mnogi inače šire priče kako će Slađa vanbračnom sinu prepisati dio Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jest tako, dečka to ne zanima. Ne želi ništa od Đanija, ali ga cijeni i poštuje i nema ništa protiv njega – istakao je izvor tada.

PJEVAČEVA SUPRUGA IMA VANBRAČNOG SINA: Pričalo se da želi njihovo bogatstvo  Express.


express.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima