POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK NASILJA! ŽENA LEŽI NA PODU TERASE, MUŽ JE UDARA I PSUJE: POLICIJA HITRO REAGOVALA!

spot_img

pojavio se uznemirujući snimak nasilja! žena leži na podu terase, muž je udara i psuje: policija hitro reagovala!

Kako Kurir saznaje od izvora iz istrage, nasilje je juče prijavio komšija bračnog para.

  • Čovjek je vidio iz svog stana da muškarac na terasi u zgradi prekoputa njegove udara ženu. Pozvao je policiju, a patrola je po prijavi izašla na teren. Osumnjičeni muškarac je uhapšen, a žena je upućena u Urgentni centar valjevske bolnice kako bi se utvrdio stepen povreda koje je zadobila od strane svog supruga – objašnjava izvor upoznat sa detaljima istrage.

Snimak brutalnog nasilja nad ženom pojavio se na društvenim mrežama. Na snimku, koji je zabilježen mobilnim telefonom, vidi se kako žena leži na podu terase, dok muškarac stoji iznad nje i udara je rukama po glavi i tijelu. Dok udara nesretnu ženu, muškarac nešto viče, psuje i izgovara pogrdne riječi. Nesretna žena je sve vrijeme na podu, nemoćna da mu se suprotstavi.

  • Zaista smo uznemireni, ovo je strašno! Šta god da je žena uradila niko nema prava da je tuče i ugrožava joj život, naročito zbog toga što ona ne može da se brani. Naša komšincia je inače bolesna, ona se slabo kreće i ima problema i sa vidom, slabo vidi. U svako smislu ona je nemoćno lice i suprug umjesto da brine o njoj on je maltretira i zlostavlja – rekle su komšije bračnog para.


hayat.ba

DRUGI UPRAVO ČITAJU

Možda vas zanima